Superliga Romaniei Dinamo București are un nou sponsor! Fostul patron al clubului revine la echipa „câinilor roșii”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Nu a trecut nici măcar o zi de la victoria echipei de fotbal Dinamo București în fața Petrolului Ploiești, scor 4-1, iar sponsorii încep să apară la clubul din „Ștefan cel Mare”.



Negoiță revine la Dinamo, doar ca sponsor

Ionuț Negoiță, fostul patron al echipei de fotbal Dinamo București, a revenit la echipă în calitate de sponsor. Cu toate acestea, nu există încă discuții despre preluarea unei părți din acțiunile clubului, potrivit declarațiilor administratorului special, Andrei Nicolescu.

„Dinamo începe să devină un club care inspiră încredere. Astăzi suntem în fața dumneavoastră cu un parteneriat care înseamnă încredere, alăturarea unui brand care dezvoltă la fel ca și Dinamo oportunități și își caută succesul în a inspira comunități.

Cred că este un pas în plus față de anul trecut, față de ce a putut să ofere Dinamo partenerilor săi. Anul acesta cred că inspirăm mai multă încredere.

Noi suntem deschiși să discutăm cu oricine... Acum, însă, e vorba despre un parteneriat comercial și cred că subiectul cu domnul Negoiță legat de acționariat are deja niște răspunsuri, de la domnul Negoiță. Astfel încât orice speculație ar trebui să iasă din această discuție pentru că nu își are rostul la acest moment”, a spus Andrei Nicolescu.

 

„Să fie clar pentru toată lumea: nu dorește să revină în acționariat”

„Dacă vreodată, orice om de afaceri puternic, care poate să ajute în dezvoltarea clubului Dinamo sau să ducă clubul la un alt nivel, este dispus să intre în acționariat prin forma pe care noi am prezentat-o încă de acum un an, suntem deschiși la orice discuții. Dar nu interpretați că acum există orice discuție referitoare la acest subiect”, a mai declarat Nicolescu, în cadrul unei conferințe de presă în care a fost prezentat parteneriatul dintre Dinamo și Hils Development, societatea deținută de Ionuț Negoiță.

„Domnul Negoiță a menționat că nu mai vrea să se întoarcă în acționariat, însă, fiind echipa de suflet, dorește să facă această parteneriat comercial. Să fie clar pentru toată lumea: nu dorește să revină în acționariat, deși iubește foarte mult fotbalul”, a transmis Iulia Iana, reprezentanta companiei deținute de omul de afaceri.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel