Superliga Romaniei Dinamo București a cooptat un mijlocaș ofensiv. Contract până în 2026

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Clubul de fotbal din „Ștefan cel Mare” a anunțat transferul unui mijlocaș ofensiv.



Mijlocașul danez Śląsk Wrocław, contract pe doi ani cu Dinamo

„Velkommen, Patrick OLSEN!

Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului ofensiv Patrick Olsen.

Ultima dată în prima ligă poloneză, la Śląsk Wrocław, danezul de 1.78 m a efectuat astăzi vizita medicală și se va alătura lotului condus de Željko Kopić.

Noul nostru jucător a început fotbalul la Brøndby, a terminat junioratul la Inter Milano și a mai evoluat în Norvegia (Haugesund), Franța (Lens), Elveția (Grasshopper Zürich), după care a revenit în țara natală, unde a îmbrăcat tricoul celor de la FC Helsingør, Aalborg și Aarhus.

În sezonul trecut, Patrick a evoluat în 29 de partide în Ekstraklasa și a marcat două goluri pentru polonezii de la Śląsk Wrocław, alături de care a terminat campionatul pe locul 2, la egalitate de puncte cu echipa campioană. Patrick Olsen va îmbrăca tricoul alb-roșu până în 2026”, a transmis clubul de fotbal pe pagina oficială de Facebook.

Anunțul vine după ce „câinii roșii” au anunțat, marți, pe rețelele sociale, transferul lui Ahmed Bala Ahmed, un mijlocaș nigerian în vârstă de 19 ani cedat deja sub formă de împrumut la CS Tunari, gruparea din al treilea eșalon.

„Clubul Dinamo 1948 București și Academia Ikon Allah Football au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Ahmed Bala Ahmed (19). Printre calitățile care l-au adus în atenția clubului nostru se numără viteza și controlul foarte bun al mingii”, a scris gruparea bucureșteană pe pagina oficială de Facebook.

De asemenea, tot în cursul zilei de marți, bucureștenii au anunțat prelungirea contractului cu frații Alexandru și David Irimia, în vârstă de 18 ani, până în anul 2029.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel