Superliga Romaniei Dinamo a transferat un atacant şi l-a împrumutat imediat în Liga 2

Data publicării:
Facebook Dinamo Bucureşti
Facebook Dinamo Bucureşti

Dinamo mută din nou pe piaţa transferurilor. "Câinii" au transferat un atacant de perspectivă de la Farul Constanţa şi l-au împrumutat în Liga 2 pentru a prinde minute. 



"Bine ai venit, Valentin DUMITRACHE!

Cluburile Dinamo 1948 București și FCV Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Valentin Dumitrache.

Născut în 2003, în Buzău, Valentin a debutat în Superliga în 2021, pe când evolua la Academica Clinceni.

Pe lângă Clinceni, de când a părăsit "curtea" LPS Buzău, Valentin a mai îmbrăcat tricourile Farului (prima și a doua echipă) și Gloriei Buzău.
În sezonul trecut a bifat 2 meciuri în Superliga și 25 în Liga a II-a, unde a și înscris 4 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Valentin va evolua sub formă de împrumut la CS Afumați (Liga a II-a) în acest sezon competițional, pentru a bifa minutele necesare dezvoltării sale", transmite Dinamo pe Facebook. 

Dinamo are cel mai bun atac în noul sezon 

„Trei puncte importante, patru goluri înscrise, sunt foarte satisfăcut de evoluția noastră. Am jucat împotriva unei echipe bune. Am fost încântat de prima repriză, am controlat jocul.

Planul din repriza a doua a fost să jucăm ca la 0-0, dar ei au băgat jucători ofensivi și ne-am creat probleme. Am suferit, dar am supraviețuit. Trebuie să îți aștepți oportunitățile și să înscrii când ai ocazia. Sunt foarte mulțumit de jucători.

Cred că avem calitate, lucrăm foarte bine, iar atmosfera este foarte bună la echipă, avem încredere. Nu e ușor să înscrii 11 goluri în patru meciuri, dar mai avem multe lucruri de îmbunătățit.

Adversarul a avut calitate, a fost periculos în tranziții. Trebuie să lucrăm în continuare și să muncim și mai mult, să avem și mai multă energie și să fim mai proactivi decât adversarul.

Cred că în Superligă se produc multe rezultate neașteptate, noi trebuie să ne facem jocul nostru și să profităm. Dennis (n.r. Politic) este genul de jucător care are nevoie de puțin timp să-și dea drumul la joc. Este foarte bun, e căpitanul nostru, un jucător cu calitate, joacă pentru echipă. A fost o zi specială pentru el, a devenit tată, un moment frumos pentru el.

A fost o atmosferă senzațională, o energie foarte bună în jurul clubului. Trebuie să luptăm împreună pentru Dinamo”, a declarat Zeljko Kopic, după meciul de vineri seară.

„Mulțumim pentru cuvintele frumoase. Suntem mai pregătiți pentru această ligă, față de anul trecut. Nu trebuie să ne entuziasmăm prea tare. La Dinamo încercăm să construim.

Dinamo trebuie să crească și să aiba rezultate așa cum merită. Putem să spunem că acasă ne dominăm adversarii și facem spectacol. Și domnul Mircea Lucescu a remarcat că suntem mult mai bine structurați și că suntem mai verticali pe poartă.

Am terminat meciul cu șase jucători români, dintre care mulți dintre ei erau under. E prematur să vorbim acum (n.r. despre play-off). Vrem să mai facem 1-2 transferuri pentru a sta liniștiți pentru restul sezonului. Ne dorim câte un jucător pentru fiecare compartiment, așa cum a spus și Kopic. Am fost foarte aproape să semnăm săptămâna trecută, însă nu s-a realizat nimic momentan.

Am adus suficienți jucători români în mercato, însă ei trebuie integrați. Vrem să aducem doar jucători de calitate pe care să îi formăm în spiritul lui Dinamo. Nu vrem să mai repetăm greșelile din trecut”, a spus Andrei Nicolescu, la „Liga Digisport”.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel