Superliga Romaniei Dennis Politic şi Răzvan Patriche anunţă revenirea lui Dinamo. Câinii vor o nouă victorie în Superligă, în meciul cu Voluntari

Data publicării:
Photo by Emilio Garcia on Unsplash
Photo by Emilio Garcia on Unsplash

Dinamo Bucureşti a învins FC Botoşani în deplasare, iar acum "câinii" au prins aripi. 



"Ne bucurăm că am reușit să câștigăm, să luăm cele 3 puncte. Suntem mult mai încrezători acum, pentru că am obținut prima victorie după atât de multă vreme.

Fanilor le urez un Crăciun fericit, alături de cei dragi, dar, înainte, să vină să ne susțină la meci vineri, cu Voluntari. De Crăciun, îmi doresc sănătate, fericire și salvarea de la retrogradare.

Va fi un meci dificil, Voluntari este o echipă bună, suntem mult mai încrezători acum. I-am mai bătut în tur, sperăm să o facem din nou, pentru alte 3 puncte", a declarat Dennis Politic pentru GSP.ro.

Răzvan Patriche e sigur că vor urma schimbări la Dinamo în iarnă 

"Am mai luat și noi o gură de oxigen. Sper să ne dea încredere, ne-a dat încredere, avem moral mai bun, acum sper să ne apropiem de restul echipelor care sunt mai sus.

Sincer să fiu, nici nu știm să ne mai bucurăm, de când n-am mai câștigat un meci. Ne-am descătușat, ne-am bucurat, sper să o ținem tot așa. Momentan, n-am rezolvat nimic, dar poate schimbăm ceva. Ar fi frumos să se repete și rezultatul cu Voluntari, dar nu și restul...

Deocamdată, suntem tot acolo, jos, dar cu această victorie avem alt moral și vom aborda altfel următoarele meciuri. Dacă vom câștiga și cu Voluntari, vom fi mai liniștiți.

Ca în fiecare perioadă de transferuri, vor apărea alți colegi, unii vor pleca, alții vor veni, vom vedea. Nu-mi fac griji, vedem ce evaluări vor fi, e ceva normal, vom vedea!", a declarat Răzvan Patriche.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel