Superliga Romaniei Dennis Politic, încrezător înainte de debutul în noul sezon al Superligii

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo București va debuta în noul sezon al Superligii duminică, 14 iulie, în fața celor de la CFR Cluj.



Jucătorul „câinilor roșii”, Dennis Politic, s-a arătat încrezător în privința noului sezon al Superligii care a debutat deja vineri, 12 iulie. Fotbalistul a reprezentat un pilon principal al echipei din „Ștefan cel Mare” la finele stagiunii trecute, când dinamoviștii au jucat barajul pentru menținere/promovare în Superliga, în fața reprezentantei celei de-a doua divizii de fotbal, FK Csikszereda Miercurea Ciuc. În primul meci, Dennis Politic a reușit dubla, salvându-și formația de la retrogradare, mai ales că meciul retur a oferit doar o remiză albă între cele două grupări.

Dennis Politic: „Suntem motivați să mergem acolo și să obținem cele trei puncte”

„Va fi o partidă foarte grea, jucăm cu una dintre cele mai bune echipe din Superligă, una dintre cele mai bune echipe din punct de vedere fizic. Știm că va fi foarte greu, mai ales că jucăm în deplasare, însă vrem să începem bine, suntem motivați să mergem acolo și să obținem cele trei puncte.

Fiecare partidă va fi dificilă. Luăm fiecare meci în parte. După cum am văzut sezonul trecut, este o ligă destul de 'tricky', trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci și să obținem cât mai multe puncte, nu mai vrem să fim deloc în situația în care am fost în sezonul trecut”, a spus Dennis Politic, în cadrul unei conferințe de presă.

Dinamo București va începe noul sezon al primului eșalon duminică, 14 iulie, unde va întâlni formația lui Dan Petrescu, CFR Cluj, pe terenul propriu al ardelenilor. Meciul este programat la ora 19:00.

 

Dinamo și Ionel „Johnny” Culina sunt istorie

Dinamo București a anunțat că se desparte de Ionel Culina, ofițerul de presă al clubului de fotbal.

„Mai mult decât o mulțumire pentru Ionel 'Johnny' CULINA În fotbal, cel mai des și pentru cât mai mult timp rămân în amintirea suporterilor jucătorii, protagoniștii din iarbă. Cei mai în vârstă, dar și cei care au auzit de ei doar din povești, încă își iau tricouri cu etichetă, ca să le personalizeze cu nume mai puțin noi pe spate, precum DĂNCIULESCU, NICULESCU și BRATU.

În birouri, pornind de la Ștefan cel Mare, trecând pe la Rin și până la Piața Victoriei, Culina este un nume de legendă, purtat în suflet de toți cei care i-au fost colegi.Cu instinctul primordial al dinamovistului de a produce doar calitate, Johnny termină astăzi activitatea în cadrul clubului nostru.

24 de ani și jumătate a petrecut Johnny la Dinamo, timp în care a evoluat în sala de conferință de la Săftica, la birouri, pe stadioane mai mari și mai mici. A luat loc lângă unicul Cătălin Hîldan în autocarul clubului, în anul 2000 și i-a urat 'la mulți ani' lui Costin Amzăr, în 2024.

A bifat Dinamo TV, Ora de Dinamo, revista Dinamo și deține titlul de 'jucătorul' cu cele mai multe apariții în sacoul alb-roșu.Clubul îi urează succes în carieră lui Ionel Culina, doar ca formă de încheiere a acestui mesaj, căci Johnny nu caută succes, Johnny îl produce.”, a fost mesajul clubului de fotbal pe pagina oficială de Facebook.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel