Fotbal international Dennis Man, vândut pe 75 de milioane de euro. Giovanni Becali confirmă: „E adevărat”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fotbalistul român Dennis Man (26 de ani) are o prestație excelentă în Serie A.



Dennis Man rămâne la Parma, dar ofertele nu vor fi puține în viitor

„(n.r. – Mitică Dragomir a zis că Man se vinde cu 75 de milioane de euro în doi ani) E adevărat. Man d-asta a și prelungit cu Parma. Pentru liniștea lui, pentru acest antrenor Pecchia, care pe lângă faptul că l-a adus pe Man la apogeul lui, pe Mihăila l-a adus de jos, descurajat și a jucat cu el titular aproape toate meciurile.

Uitați-vă la Mihăilă, care la un moment dat alerga înaintea mingii. Acum Mihăilă a pus mușchi la spate, la pulpe. Vine în centru, se schimbă dreapta-stânga. Nu mai e jucătorul ăla căruia îi dai mingea pe bandă să fugă. Participă la toate fazele și ați văzut de unde a dat bara, din poziție centrală.

(n.r. – Dacă joacă așa, vin oferte grele la iarnă?) Nu e vorba la iarnă. Ei au trei ani cu Parma. Dacă Parma va avea oferte spectaculoase, 30-40 de milioane de euro, milioane pentru jucători, dar Parma trebuie să își asigure locul în Serie A.

Are cea mai tânără echipă din Italia. E ca echipa noastră națională. Tânără, acum se formează. La Parma, dacă propui un jucător de 29 de ani, care a dat 30 de goluri, nu-l ia”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Cota de piață pe site-ul de specialitate transfermarkt a lui Dennis Man este de 10.000.000 de euro. Acesta mai are contract cu Parma până în vara anului 2027. 

Man a reușit să deschidă scorul în partida dintre Kosovo și România, scor 0-3, confirmând astfel forma de senzație în care se află. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a început excelent sezonul la echipa de club Parma, marcând două goluri în trei partide (scor 1-1 cu Fiorentina și 2-1 cu AC Milan).

Antrenorul Adrian Mutu l-a complimentat pe internaționalul român, spunând că i-a observat evoluția din ultimii ani, în condițiile în care Man i-a fost elev la echipa națională U21.


„Man este într-o formă extraordinară, a crescut fizic”

„E la început, nu a reușit nimic momentan. Aveam încredere în Dennis Man, la U21 l-am ajutat să își corecteze puțin jocul pentru căînainte prefera banda. Acum am văzut niște mișcări interesante și nu numai la națională, ci și în Italia.

Atacă spațiile din spate fundașilor centrali, venind din partea dreaptă. E marcă înregistrată cu Mihăilă, care intră din partea stângă, cu mingi printre din partea lui Mihăilă. Man este într-o formă extraordinară, a crescut fizic.

Îl văd mult mai compact, mult mai solid la nivel de forță și asta se vede și în viteza pe care o declanșează când pleacă de pe loc. Se vede că are zvâcul ăla. Este într-o formă bună, are margini de creștere pentru că este încă tânăr”, a spus Adrian Mutu, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal U21.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international





pixel