Stiri Dennis Man trebuie să îi plătească 350.000 euro Anamariei Prodan

Data publicării:
Captură Youtube Tare de Tot
Captură Youtube Tare de Tot

Dennis Man este bun de plată, în litigiul cu Anamaria Prodan, fostul său impresar. 



"Acum am aflat de la avocatul meu. Justiția nu se negociază, obligațiile contractuale se respectă. În România nu trebuie să existe corupție. Degeaba se lăudau ‘prietenii’ că sunt puternici și pot face orice în țara asta. Legea e lege. Când discutăm de clauzele unui contract, ni le asumăm și semnăn, trebuie să le și respectăm.

Judecătorul a făcut dreptate și îi mulțumesc. Trebuie să înțelegem că dacă nu respectăm nici contractul parafat, atunci se instalează haosul absolut”, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru playsport.ro.

Anul trecut, Anamaria Prodan a câştigat în prima instanţă procesul cu fotbalistul Parmei, pe care l-a dat în judecată pentru că a semnat cu firma fraţilor Becali, rupând unilateral contractul de reprezentare pe care îl avea cu ea. 

Man a făcut apel, însă acum a venit şi decizia definitivă. Dennis Man va trebui să îi plătească impresarei suma de 350.000 euro. 

Anamaria Prodan a rămas dezamăgită de fotbalist 

”Eu l-am crescut și l-am dus la Steaua (n.r. FCSB) când nimeni nu știa de el. L-am rugat pe Gigi din inimă să se uite la Liga 2, când el niciodată nu se uita. Și când veți vorbi cu șefii de la UTA Arad, veți vedea câte nopți s-a făcut acest transfer. Nu am dormit săptămâni ca să fac acest transfer.

În momentul în care îl crești, nu-i iei niciun ban și apoi vii: ”Am semnat doar pentru o oră!”. Mi se pare o mare insultă și o trădare. Trădarea niciodată nu se iartă. Când joci la Parma sau Steaua (n.r. FCSB), ești profesionist. Probabil că domnul judecător nu știe lucrurile astea. Când o să se pună la punct cu legislația, nu o să mai avem o altă amânare!”, a declarat Anamaria Prodan, conform Digisport

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel