Fotbal international Dennis Man, transferat după EURO 2024 pe bani mulţi. "Dacă mai dă 5-6 goluri până la finalul campionatului şi se duce şi la Europene..."

Data actualizării: | Data publicării:
Instagram Dennis Man
Instagram Dennis Man

Impresarul Giovanni Becali este încrezător că Dennis Man va pleca de la Parma pe o sumă impresionantă. 



Dennis Man nu a participat la meciurile naţionalei României cu Israel şi Elveţia, din cauza unei accidentări, însă Giovanni Becali crede că fotbalistul va fi protagonistul unui transfer pe bani foarte mulţi. 

"La iarnă nu, pentru că Parma joacă pentru promovare și cred că va promova. E anul Parmei. E adevărat Mihăilă a avut niște accidentări mai lungi.

Are ghinioane. Se accidentează tot timpul. I-am zis să se ducă la Muntele Athos când e liber să stea două zile acolo pentru că e prea pedepsit.

Man a avut o mică accidentare care l-a încurcat să vină la națională, dar cred că amândoi vor pune umărul la promovarea echipei în Serie A. După aceea, cu Parma în Serie A, vedem ce se va întâmpla. Ei mai rămân cu doar un an de contract cu Parma.

Man dacă mai marchează 5-6 goluri până la finalul campionatului și intră cu Parma și se duce și la Europene, probabil va fi transferul cel mai spectaculos al fotbalului românesc.

Chiar mai spectaculos decât Chivu, Mutu, cam pe acolo. Nu putem să vorbim acum de sume. (n.r. – suma record în fotbalul românesc?) Cred”, a declarat Giovani Becali la Fanatik Superliga

Man, cel mai bun jucător din octombrie din Serie B

Atacantul român Dennis Man, care joacă la Parma, liderul ligii secunde de fotbal din Italia, a fost ales cel mai bun jucător al lunii octombrie în Serie B.

Man a reuşit luna trecută să înscrie şase goluri pentru Parma şi să ofere o pasă de gol, performanţe care l-au impus în această anchetă, potrivit site-ului clubului.

Dennis Man a fost caracterizat drept cel mai mare coşmar pentru fundaşii stânga din Serie B de Asociaţia Italiană a Fotbaliştilor.

Man a fost transferat de Parma în ianuarie 2021, de la FCSB, pentru 15 milioane de euro, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel