Fotbal international Dennis Man s-a decis! Ce contract a semnat „tricolorul”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a hotărât care îi este viitorul la echipa de club, chiar din Germania, unde reprezintă echipa națională a României.



Man își prelungește contractul cu Parma

Dennis Man a reușit să contribuie la succesul din finalul sezonului 2023/2024 al echipei sale de club, Parma, care a promovat în serie A.

Se pare că „tricolorul” și-a dat acceptul de a prelungi contractul cu formația din Emilia-Romagna prin intermediul impresarului său, Giovanni Becali, potrivit informațiilor gsp.ro.

Clubul italian Parma îi va plăti jucătorului român un salariu anual de două milioane de euro timp de trei sezoane, adică până în anul 2027, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Oficializarea semnării noului contract se va realiza, cel mai probabil, după partida României în fața Olandei, de astăzi, 2 iulie, de la ora 19:00.

Echipa națională a României va înfrunta selecționata Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024, pe Football Arena din München, în fața a peste 25.000 de suporteri români.

În urmă cu o săptămână, Giovanni Becali dădea asigurări că Dennis Man, alături de colegul său de club și națională Valentin Mihăilă, va continua la clubul italian la care a reușit accederea în prima ligă de fotbal.

Giovanni Becali a dezvăluit detalii importante despre negocierile cu oficialii clubului, spunând că întreprinde multe runde de negocieri cu cei de la Parma.

Becali: „Sper să fie un pas înainte în viitorul jucătorilor”

„Am avut niște discuții, cred că este a patra sau a cincea întâlnire și s-ar putea să ajungem la un compromis. (n.r. - compromisul ar fi prelungirea contractelor până în 2027) Da, prelungirea contractelor celor doi jucători la Parma.

Urmează Seria A, în Seria A este altă mâncare de pește. Sper să fie un pas înainte în viitorul jucătorilor. Încă nu am închis, mai sunt mici reglări și sper să ajungem la un compromis. Dacă pleacă în momentul ăsta, depindem de Parma, mai au un an de contract.

Parma a făcut niște oferte bune pentru jucători, poate nu foarte bune, având în vedere că vin din Serie B. Le-a promis un contract adevărat de Seria A, dar sunt tineri. Au timp să arate cine sunt în primul an de zile, sunt în floarea vârstei”, a spus Giovanni Becali.


Giovanni Becali: „Antrenorul îi dorește”

De asemenea, Ioan Becali a mai explicat faptul că nivelul primei ligi de fotbal din Italia este extrem de competitiv, dar antrenorul celor de la Parma dorește ca cei doi români să rămână în formația nou promovată în Serie A.

„Nu pot să vorbesc despre cifre, sunt lucruri confidențiale, dar sunt contracte bune. Ei au și niște bonusuri în cazul în care echipa se clasează în primele 10. Nu mai spun de prime pentru cupele europene, nu îndrăznesc încă pentru că este o echipă în refacere.

Trebuie să se adapteze în Seria A, după care vor urma alte achiziții. Va fi puțin mai greu, dar și Serie B este un campionat foarte greu. Seria A e Seria A, îți dai seama că joci cu primele cinci care joacă în Champions League!

Îți dai seama ce campionat au, ei sunt în al patrulea an și jumătate la Parma. Antrenorul continuă și îi dorește, ne-am gândit și la o plecare în iarnă dacă nu ne înțelegem să rămânem. Sunt niște lucruri care au riscuri. Sunt niște președinți foarte bogați, pot să spună că nu mai semnăm, dar dacă vrei să pleci liber stai pe bancă.

Suntem în discuții de două luni. Băieții sunt conștienți că echipa s-a comportat bine cu ei, orașul îi iubește și antrenorul a insistat să rămână la echipă. Dacă se va întâmpla să prelungim, o să vorbim și de alte chestii care s-ar fi putut întâmpla. Sunt trei ani, cu opțiune pentru al patrulea, să vedem cum vor accepta”, mai spunea Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel