Echipa nationala Dennis Man, lăudat de toată lumea în Italia. "Fundamental, câştigă meciuri". Forma bună, veste extraordinară pentru naţională

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Parma Calcio 1913
Facebook Parma Calcio 1913

Dennis Man are parte de un sezon de vis la Parma, iar acest lucru a atras atenţia tuturor specialiştilor. 



"Am văzut atât meciul din Cupa Italiei, cât și cel din campionat și pot spune că Parma este foarte puternică. Se vede că există un proiect început sezonul trcut. Jucătorii sunt foarte bine antrenați și mult mai bine organizați. Poate că apărarea mai trebuie îmbunătățită, dar Parma e perfectă în rest.

Dennis Man este un jucător fundamental, un jucător foarte important. În acest sezon se descurcă foarte bine în momentele în care nu are mingea și se retrage excelent pe faza defensivă. E genul de jucător care îți câștigă meciuri, iar acum a reușit să își găsească și constanța. Cu calitatea lui poate pune orice fundaș lateral în dificultate. Dacă va continua la fel se poate descurca bine și în Serie A", a spus Massimo Paci, fost jucător al Parmei, potrivit Parma Live.

Evoluţiile românului i-au făcut pe cei de la Parma să îl considere pe Man "balonul de aur" al echipei. 

Giovanni Becali îi linişteşte pe fanii Parmei. "Nu se pune problema să plece"

"Dennis Man este într-o formă extraordinară și este unul dintre pilonii echipei AC Parma. A avut răbdare, s-a pregătit, iar acum este din nou un jucător de care se vorbește foarte mult în Italia. Chiar trece printr-o perioadă foarte bună. Nu a fost deloc afectat de zvonurile privind transferurile ratate, mai mult ce s-a scris în presă.

Cei de la Parma nu se gândesc să-l vândă pentru că își doresc să promoveze! El mai are contract până la finalul acestui sezon, iar după aceea încă un an, așa că nu se pune problema să plece. Doar dacă va exista o super-ofertă!”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Playsport.

Şi jurnaliştii italieni îl laudă pe Man 

”Man a crescut, arată determinare și multă calitate. La 25 de ani a venit ceasul maturizării. După o adolescență poate prea lungă, Dennis demonstrează că a crescut din punctul de vedere al caracterului și le dă dreptate celor ce au cheltuit mai mult de 12 milioane de euro pentru a-l avea. Talentul român a colecționat deja 8 prezențe, 7 ca titular, și 5 goluri.

Până acum continuitatea a fost punctul său slab și faptul că Pecchia a reușit (sau e pe cale să reușească) să-l includă în proiect este un merit al antrenorului (care nu a renunțat să creadă în potențialul său) și al jucătorului (care a avut umilința de a reflecta asupra greșelilor comise).

Cu mingea la picior, Man aparține unei categorii superioare, doar că deseori calitățile tehnice nu sunt suficiente pentru a-i garanta o carieră strălucită. Acum, prin delicatețea atingerilor de minge și driblingurile sale imprevizibile, Man a știut să adauge și acea determinare necesară chiar și în Serie B", au notat jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel