Fotbal international Dennis Man, gol şi pasă de gol pentru Parma în meciul cu Brescia. Jurnaliştii italieni îl laudă pe român

Data publicării:
Facebook Parma Calcio 1913
Facebook Parma Calcio 1913

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost titulari la Parma în victoria cu Brescia, scor 2-0, din deplasare. 



"De neprins, la propriu, când mingea e în joc. A trecut de adversari cu uşurinţă, a înscris, şi s-a înţeles de minune cu Bernabe pentru o nouă pasă de gol. A găsit spaţiile de mai multe ori în spatele apărării adverse şi şi-a pus coechipierii în faţa portarului. Când joacă aşa, e devastator", au scris cei de la Parma Live, care l-au notat cu 7,5 pe român. 

Valentin Mihăilă, pe de altă parte, a primit nota 6,5. 

"A început mai lent, mai ales pentru că Parma joacă mai mult pe dreapta. Apoi a intrat în centrul atacului şi a început să strălucească, găsind soluţii de mai multe ori. Un meci bun, în care i-a lipsit doar pragmatismul pe ultimii metri. A fost schimbat în minutul 68", au mai scris italienii. 

În urmă cu trei zile, Dennis Man a făcut un alt meci mare 

Internaţionalul român Dennis Man a contribuit cu un gol şi două pase decisive în victoria cu 3-1 obţinută de Parma în meciul de acasă cu Ternana, sâmbătă, în etapa a 18-a din Serie B, divizia a doua a campionatului de fotbal al Italiei.

Oaspeţii au deschis în minutul 8 prin Antonio Raimondo. Dennis Man a egalat după numai două minute şi a pasat la golurile lui Wylan Cyprien (52) şi Adrian Bernabe (55). Graţie acestui rezultat, Parma şi-a consolidat poziţia de lider.

În clasament, Parma, cu 38 de puncte, este urmată de Venezia, 34 p, Cremonese, 32 p, Como, 32 p, Cittadella, 32 p etc. Palermo este pe locul 7, cu 29 de puncte, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international





pixel