Fotbal international Denis Drăguş are un nou antrenor la Trabzonsport

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa turcă Trabzonsport are un nou antrenor. Este vorba despre un fost selecţioner al Turciei. 



Echipa turcă de fotbal Trazbonspor, la care evoluează atacantul român Denis Drăguş, l-a angajat în postul antrenor pe Şenol Guneş, fostul selecţioner al Turciei, care revine pentru a patra oară pe banca tehnică a clubului la care şi-a început cariera ca jucător, informează EFE.

"Îi spunem 'Bine ai revenit în cuib' antrenorului nostru Şenol Guneş, care a fost implicat în aproape toate succesele noastre, sub a cărui conducere am fost campioni, care gândeşte ca noi, are încredere ca noi şi este în întregime unui dintre noi", a scris clubul din Trabzon, oraş de pe ţărmul Mării Negre, pe reţeaua X.

Trabzonspor l-a demis sâmbătă pe antrenorul Abdullah Avci, de asemenea fost selecţioner al Turciei, după un început dificil în competiţia europeană, în care echipa turcă a fost nevoită să părăsească Europa League pentru a trece în Conference League.

Şenol Guneş, în vârstă de 72 de ani, şi-a început cariera ca jucător la echipa de tineret a lui Trabzonspor, iar apoi a rămas timp de 15 ani alături de acest club, la care şi-a început şi cariera de antrenor, în 1987.

În lunga sa carieră de tehnician, Şenol Guneş a trecut pe la numeroase cluburi din ţara sa, inclusiv de trei ori pe la Trabonspor şi de două ori pe la Beşiktaş, fiind selecţioner al
Turciei în două perioade, 2000-2004 şi 2019-2021.

Denis Drăguş (25 ani) a fost recrutat în această vară de Trabzonspor, iar în prezent se află în lotul naţionalei României pentru meciurile cu Kosovo (6 septembrie) şi Lituania (9 septembrie) din Liga Naţiunilor, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel