UEFA Euro 2024 Denis Drăguş a semnat cu Trabzonspor înainte de EURO2024, dar Florin Manea începe să regrete. "M-am cam grăbit"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Denis Drăguş a marcat în victoria României cu Ucraina la EURO 2024 şi a primit laude din toate părţile. Ulterior, s-a aflat că acesta semnase deja cu Trabzonspor şi că rămâne în Superliga Turciei, astfel că orice club ar fi pus ochii pe el trebuie să se reorienteze. 



Transferul lui Denis Drăguş de la Standard Liege la Trabzonspor a costat 1,7 milioane de euro, la care se vor adăuga şi bonusuri, iar fotbalistul va avea un salariu de aproximativ 1,5 milioane de euro pe sezon. În ultimul sezon, Drăguş a înscris 14 goluri în Superliga Turciei pentru Gaziantep, cu care s-a salvat de la retrogradare. 

Florin Manea, agentul jucătorului, recunoaşte că s-a cam grăbit cu transferul şi că fotbalistul ar fi putut avea oferte mai bune după turneul final. 

"Am semnat înainte de EURO, aşa că nu mai avem ce să facem. Dar eu cred în Denis, iar în momentul în care am semnat cu Trabzon, i-am spus că nu îl văd să stea mult. La cum evoluează, la panta ascendentă pe care e, eu îl văd în campionate puternice. Acum nu am avut nimic concret din vest. Oferta lui Trabzon a fost excepţională. Îmi pare rău un pic că am semnat deja, dar asta este. Chiar vorbeam cu el despre asta. A fost o decizie luată împreună totuşi, dar chiar i-am zis că am fi luat bani mai mulţi acum. Ieri, la meci, erau o mulţime de impresari pe lângă mine, care mă întrebau dacă nu prea m-am grăbit. M-am grăbit un pic, dar asta e. Am cei mai buni jucători, Drăguş şi Drăguşin, dar netransferabili", a declarat Florin Manea la Fanatik. 

"Nu cred că există zi mai frumoasă pentru un jucător. Trebuie să credeţi în noi. Sperăm că am dat românilor ceea ce meritau, ce aşteptau, e incredibil", a declarat Denis Drăguş la finalul partidei cu Ucraina, scor 3-0. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel