Superliga Romaniei Denis Alibec, nemulțumit de deciziile arbitrului din meciul Farul Constanța - Dinamo București

Data publicării:
 Agerpres
Agerpres

Fotbalistul celor de la Farul Constanța a oferit declarații tăioase în privința arbitrajului din meciul de vineri seară, contra echipei Dinamo București.



Farul Constanța și Dinamo București au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), vineri seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii de fotbal.

Jucătorul Denis Alibec (33 de ani) s-a arătat nemulțumit de arbitrajul din meciul desfășurat pe terenul propriu al „marinarilor” și, asemenea antrenorului său, a spus că mai multe lovituri de pedeapsă nu au fost acordate echipei din care face parte.

Cu toate acestea, atacantul a arătat un nivel foarte bun de joc vineri seară, având mai multe șanse de a-și aduce formația în avantaj.

Denis Alibec: „Ce trebuie să fie ca să dea penalty?”

„Cei de la Dinamo n-au ieșit din jumătatea lor, au avut un șut pe poartă. Au fost trei penalty-uri neacordate. Eu am fost la UEFA înainte de EURO și mi s-a spus că orice tragere în careu e penalty. Arbitrul mi-a spus că doar m-a ținut puțin și mi-a dat drumul.

Sunt foarte nervos acum, am avut și eu șansa de a marca. E foarte frustrant, am avut atâtea ocazii, atâtea faze, dar să nu poți să te duci să finalizezi că te trage adversarul… Ce trebuie să fie ca să dea penalty?”, a spus Denis Alibec după meci.

Dinamo a deschis scorul rapid Cătălin Cîrjan (4), la capătul unei acțiuni personale.

Farul a ratat mai multe ocazii de gol înainte de a egala prin armeanul Narek Grigorian (71), după ce Cristian Costin a sărit pe sub o minge.

Grigorian (45) a șutat de la 11 metri, dar portarul Adnan Golubovic a respins de sub transversală. Slovenul s-a remarcat și la lovitura de cap a lui Rivaldinho (45+3).

Andrei Ciobanu a nimerit bara (59) cu un șut din marginea careului, iar Golubovic a plonjat salvator la șutul lui Dragoș Nedelcu de la circa 25 de metri (84).

Farul rămâne cu o singură victorie în ultimele șase etape, trei egaluri și două eșecuri.

Dinamo este la al treilea egal consecutiv și nu are, în continuare, nicio victorie în deplasare.

FC Farul Constanța - FC Dinamo București 1-1 (0-1), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu

Au marcat: Narek Grigorian (71), respectiv Cătălin Cîrjan (4).

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitri asistenți: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), Adrian Vornicu (Iași); al patrulea oficial: Ionuț Coza (Cernica)

Arbitru video: Florin Andrei (Târgu Mureș); arbitru asistent video: Florian Alexandru Vișan (Galați)

Observatori: Alexandru Deaconu (București) - CCA, Constantin Stătescu (București) - LPF, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel