Echipa nationala Denis Alibec, mesaj pe Facebook la câteva ore după meciul cu Elveţia. "Satisfacţia e cu atât mai mare"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Denis Alibec, marcatorul golului victoriei cu Elveţia, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook la câteva ore după meciul care a consolidat poziţia României de lider în grupa I de calificare. 



"Cuvintele nu pot descrie bucuria și emoțiile trăite la ultimele două meciuri. Dar atunci când pasiunea nu lipsește din tot ceea ce faci, rezultatele vin și satisfacția e cu atât mai mare când nu ești tu cel care pleacă cu prima șansă. Dar noi am crezut tot timpul. Nu am încetat nicio clipă să sperăm, să credem, să muncim pentru visul nostru și al românilor. Și am reușit. Împreună!

Vă mulțumesc pentru toate mesajele, toată susținerea, pentru criticile constructive, toate ne-au făcut mai puternici. În vară, mergem din nou la Euro.

Haaaai, Româniaaa!", a scris Denis Alibec pe Facebook. 

Denis Alibec a marcat singurul gol al meciului cu Elveţia, în minutul 50, după o fază de Playstation. Florinel Coman i-a pasat lui Stanciu, acesta a centrat în careu, Olimpiu Moruţan a aşezat mingea cu capul în faţa porţii, iar Alibec a înscris. 1-0, iar România a câştigat grupa de calificare la EURO 2024, cu 5 puncte avans faţă de Elveţia. România a avut şi cea mai bună defensivă din grupa de calificare, doar 5 goluri primite în 10 meciuri. 

CITEŞTE ŞI Edi Iordănescu, răspuns la întrebarea DC Sport. Mesajul selecţionerului pentru suporteri înainte de EURO 2024

Ianis Hagi, mesaj după meciul cu Israel 

"Am visat momentul ăsta de când am dat prima oară cu piciorul într-o minge. Am știut că, dacă voi ajunge fotbalist, cea mai mare mândrie ar fi să îmbrac tricoul naționalei, iar cea mai mare bucurie - să reprezint România la un turneu final. Acum 5 ani am primit această responsabilitate și am îmbrăcat tricoul României pentru prima dată, iar astăzi sunt calificat cu echipa națională la Campionatul European. Realitatea bate visul.

Le mulțumim celor care au crezut în noi și generațiilor anterioare care ne-au arătat drumul spre astfel de performanțe", a scris Ianis Hagi pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel