Fotbal international Denis Alibec marchează pentru Muaither SC, în Qatar

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Atacantul român Denis Alibec a impresionat din nou, marcând un gol pentru echipa Muaither SC în timpul partidei care a avut loc vineri seara în cadrul etapei a 11-a a campionatului de fotbal al Qatarului.



Echipa sa a obținut un rezultat de egalitate, 2-2, împotriva echipei Al Arabi pe teren propriu.

Alibec a reușit să egaleze scorul în ultimele momente ale primei reprize, intervenind în minutul 45+4, după ce brazilianul Rafinha deschisese scorul pentru oaspeți.

Deși Muaither SC a preluat conducerea în ultimele minute ale partidei, cu golul marcat din penalty de către Mohamed Elneel în minutul 89, tunisianul Youssef Msakni a reușit să aducă egalarea pentru Al Arabi în minutele de prelungire, la 90+9.

Denis Alibec a fost înlocuit în minutul 90+8 și a reușit să aducă totalul golurilor sale în acest sezon la 3, în cele 11 partide în care a evoluat.

În clasamentul campionatului de fotbal din Qatar, Al Gharafa se află în frunte, având 23 de puncte în 10 jocuri disputate, urmată de Al Sadd cu 22 de puncte în 8 jocuri și Al Wakrah cu 21 de puncte în 10 jocuri, și așa mai departe.

Cu toate acestea, Muaither SC ocupă poziția a 11-a în clasament, având 6 puncte acumulate în cele 11 partide jucate până în prezent. Echipa speră să își îmbunătățească poziția în clasament în viitoarele partide și să obțină rezultate pozitive pentru a-și atinge obiectivele stabilite pentru acest sezon.

dcsport Team | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel