Echipa nationala Deciziile lui Mircea Lucescu, apreciate: „Nea' Mircea are ochi și știe să facă selecțiile corect”

Data publicării:
Federația Română de Fotbal
Federația Română de Fotbal

Revenirea lui Mircea Lucescu pe banca tehnică a echipei naționale de fotbal a României s-a bucurat de o serie de patru succese până în acest moment.



Selecționerul Mircea Lucescu (79 de ani) a revenit la cârma formației „tricolore” după ce Edward Iordănescu a decis să nu își continue mandatul după EURO 2024.

În toate cele patru meciuri ale naționalei în UEFA Nations League, elevii lui Lucescu au înregistrat doar victorii, scor 3-0 contra Kosovo, 3-1 (la București), respectiv 2-1 (la Kaunas) contra Lituaniei și 3-0 împotriva Ciprului.

George Țucudean: „Am o părere foarte bună despre echipa națională”

George Țucudean este de părere că selecționerul are cunoștințele necesare de a selecta cei mai buni jucători pentru prima reprezentativă a țării noastre.

„Am o părere foarte bună despre echipa națională, la forma pe care o avem în momentul de față și după campionatul european, sunt rezultate, mă bucur. Se vede că nea' Mircea are ochi și știe să facă selecțiile corect.

Rezultatele apar, sunt și sper că vor fi în continuare, atât timp cât jucătorii vor fi foarte motivați când vor merge la echipa națională”, a spus George Țucudean pentru Sport.ro.

Meciul contra Kosovo, sold-out înainte cu 24 de zile

„Tricolorii” lui Mircea Lucescu vor fi susținuți de un stadion arhiplin la meciul cu Kosovo din Liga Națiunilor, pe Arena Națională. 

„Toate biletele pentru meciul România - Kosovo au fost comandate în 72 de ore!!! #GeneratiaDeSuflet mulțumește tuturor celor din #ZidulGalben pentru suportul incredibil! Împreună suntem mai puternici! Luptăm pentru încă trei puncte în clasament și pentru a duce România mai departe! Să facem din acest meci o adevărată sărbătoare a fotbalului!”, au transmis oficialii.

Cele patru victorii obținute România în Liga Națiunilor au menținut entuziasmul spectatorilor români de a-și susține reprezentanta în competițiile internaționale, astfel că toate biletele pentru a doua întâlnire cu Kosovo au fost epuizate în doar patru zile de la punerea în vânzare.

România întâlnește Kosovo pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe cel mai mare stadion din țară. Al doilea meci disputat luna viitoare este programat pe 18 noiembrie, în al doilea duel cu Cipru.

„Zidul Galben” așteaptă cu nerăbdare meciul contra selecționatei Kosovoului, mai ales după experiența trăită de reprezentanții țării noastre pe terenul din Priștina, unde atmosfera a fost mai mult decât ostilă, fanii kosovari huiduind la unison în momentul intonării imnului național al României.

Totodată, au existat nu mai puțin de trei spectatori care au intrat pe teren în partida din septembrie, iar Federația de fotbal din statul nerecunoscut de țara noastră a primit nu mai puțin de cinci sancțiuni financiare în urma incidentelor, care au însumat 61.000 de euro.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel