Superliga Romaniei Decizia Comisiei de Disciplină în cazul Dorinel Munteanu, amânată o săptămână. Reacţia antrenorului Oţelului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Comisia de Disciplină a FRF a decis să amâne o săptămână decizia în cazul Dorinel Munteanu, după ce antrenorul l-a tras de guler pe David Maftei la meciul dintre Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti. 



”Nu am ce să declar, dar o să ies cu un comunicat de presă și o să aflați mai multe lucruri”, a fost prima reacţie a antrenorului de la Oţelul Galaţi. 

Dorinel Munteanu a reacţionat cu privire la acest caz şi după remiza din Giuleşti, 0-0 cu Rapid. 

”Nu știu de ce interesează pe foarte multă lume ce se întâmplă în curtea mea. Observatorul de joc (n.r. de la meciul Oțelul - Dinamo) n-a zis nimic, arbitrul nu a zis nimic. Toată tevatura asta a fost făcută pe fondul unor comentarii ale unor analiști care și-au spus opinia.

Voi vedea la Comisie dacă merit pedeapsă. Sunt puțini oameni care pot să înțeleagă asta, să fii pe bancă, să fii fotbalist. De aceea nu sunt supărat absolut deloc pe ei (n.r. pe cei care au comentat).

Ei stiu foarte bine că au început cariera de antrenor și au schimbat macazul (n.r. nu mai activează în meserie), eu le doresc multă sănătate tuturor, ei să-și facă emisiunile și noi să rămânem neînvinși. 

N-a suferit echipa, am suferit eu mai mult. Nu am fost prieten cu cei din Generația de Aur care au comentat despre mine. Ei au fost prieteni cu mine, dar eu nu am fost cu ei. Ei merg pe drumul lor, eu pe drumul meu. Mă rog pentru ei, să le dea Dumnezeu înțelepciune. Să-și facă rating cât mai prosper”, a mai spus Dorinel. 

Ce a spus Daniel Pancu despre David Maftei

„Eu nu am nicio treabă cu antrenorul aici. Dorinel, tot respectul! Vorbesc strict pe situația asta, mentor-antrenor și un jucător. O componentă de bază, consider eu, a valorii unui jucător, o reprezintă și personalitatea.

Reacția lui e a unui jucător umil, care poate nu-și dorește nimic în viața asta, care a fost convocat și de mine la U21. Să stai să fii strangulat de gât și să nu spui nimic, spune multe despre tine.

Iar noi, când facem pasul în străinătate cu jucătorii tineri, acolo nu te mai înjură nimeni, antrenorul iți dă planul tactic, ești într-o competiție cu unul sau doi jucători. Nu te strangulează nimeni și de asta, poate, jucătorii noștri au multe probleme când merg acolo.

Eu cred că ultimii vinovați sunt jucătorii, o s-o spun tot timpul. Au și ei problemele lor. Am avut și eu 17-18 ani, pe mine n-a pus nimeni mâna. Știu că erau antrenori de genul, poate am fost norocos și n-am prins.

Un jucător cu personalitate se ridica, îi lua mâna ușor de pe guler, ieșea în minutul ăla afară de pe teren și spunea a doua zi 'Am plecat, îmi pare rău, nu mai lucrez cu tine'. Dar, din moment ce jucătorul acceptă astfel de lucruri, nu are rost să discutăm”, a declarat Pancu, la DigiSport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





pixel