Superliga Romaniei De ce l-a vândut Farul Constanţa pe Marian Aioani pentru doar 400.000 de euro. Gică Popescu a venit cu explicaţiile

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Portarul Marian Aioani s-a transferat de la Farul Constanţa la Rapid Bucureşti pentru suma de 400.000 euro. Gică Popescu a explicat de ce Gheorghe Hagi a ales să facă acest transfer. 



"Astfel de socoteli sunt făcute de partea tehnică. Gică (Hagi) decide cine pleacă și cine vine. În momentul în care vine o ofertă, știm foarte bine care este situația în vestiar. Gică a considerat că prețul este unul bun și l-a lăsat să plece. 

Mereu se poate mai bine din punct de vedere financiar! Nu știu dacă e cazul aici. Eu nu am participat la negocieri. Nu pot să spun ce s-ar fi întâmplat, poate ar fi fost și mai puțin. Nu putem face aprecieri”, a spus Gică Popescu la Fotbal Club. 

Beneficiile pentru jucător, mai mari la Rapid decât la Farul 

"Aioani este un jucător care ne-a ajutat foarte mult la câștigarea campionatului. E un jucător care ne-a salvat din situații delicate. Câteodată este bine să te gândești și la jucător. Banii pe care îi va lua la Rapid nu i-ar fi luat niciodată la Farul. Nu ne permitem să plătim salariile pe care le oferă FCSB, CFR Cluj sau Rapid. Trebuie să ne gândim și la viitorul jucătorului. Îl știți pe Gică, e un tip extrem de darnic. Prima dată se gândește la jucător", a mai declarat Popescu. 

Popescu e convins că Aioani poate apăra la naţională 

"Vă aduceți aminte ce poziție am avut întotdeauna legat de participarea lui Aioani la echipa națională. Mereu am considerat că merită să fie cel puțin în primii 3 portari ai naționalei. Aceeași opinie am și acum. 

Este unul dintre cei mai valoroși! Merită să fie în primii 3 portari. Depinde foarte mult de evoluțiile lui. Dacă va apăra extraordinar la Rapid și va face performanță, iar Moldovan nu va apăra deloc, va avea o șansă importantă să devină titularul naționalei", a concluzionat acesta. 

Primele declaraţii făcute de Aioani după ce a semnat cu Rapid 

"Mă bucur că sunt aici și sper să facem o treabă foarte bună. Am simțit să vin la Rapid. Am simțit că este un proiect bun şi că va fi ceva de succes, că acesta este drumul cel bun pentru mine.

Am vorbit chiar de dimineață cu Horațiu, mi-a urat succes!

Suporterii Rapidului sunt foarte frumoși, de fiecare dată când joacă în Giulești, împing echipa spre victorie și acesta este un lucru foarte important pentru că trebuie să existe o conexiune între suporteri și echipă", a declarat Aioani, potrivit celor de la Rapid.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel