Superliga Romaniei De ce l-a dat Mihai Rotaru afară pe Eugen Neagoe. Explicaţia zilei: "Nu am ce să îi reproşez, dar..."

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova, a explicat de ce l-a concediat pe Eugen Neagoe, deşi echipa nu pierduse cu acesta pe bancă. 



"Cei care mă cunosc foarte bine ştiu că eu fac tot posibilul să nu mint. Mie mi-ar fi ruşine să mă uit astăzi în ochii lui Neagoe, după ce v-aş minţi pe dvs şi el să spună că alta e realitatea. Dacă eu spun la televizor acum că nu m-am băgat niciodată la echipă, dar Neagoe ştie că m-am băgat, eu nu mai am curaj să mă uit în ochii lui. (...)

(n.r.de ce l-a dat afară pe Neagoe) A fost o decizie a mea. Din păcate, ştiţi foarte bine, când aveţi o problemă în spaţiul intim nu poţi spune tot ce se întâmplă. Eu repet de 10 ori, niciodată nu am ce să îi reproşez lui Neagoe, ca om, ca profesionist. Dar eu, în intimitatea mea, am considerat că anumite lucruri trebuie schimbate", a declarat Mihai Rotaru la Digisport Special. 

Eugen Neagoe, supărat că Mihai Rotaru a negociat încă din vară cu Ivaylo Petev

În conferinţa de presă de prezentare a lui Ivaylo Petev, Mihai Rotaru a recunoscut că a început negocierile pentru aducerea acestuia la Craiova încă din vară. 

"Negocierile au început, din punctul meu de vedere, la Bansko, unde am stat în aceeaşi bază, astă-vară. Atunci ne-am cunoscut, atunci am discutat câteva zile. M-a atras în primul rând motivaţia lui. Nu au fost probleme la negocieri, avem aceeaşi abordare în ceea ce priveşte un club de fotbal, fiindcă nu suntem o echipă, ci un club de fotbal, tot ce presupune tradiţie, suporteri, valori, fotbalişti”, a dezvăluit Rotaru.

"Sincer, acum chiar că nu mă mai surprinde nimic la domnul Rotaru. L-am crezut un alt tip de patron din fotbalul românesc, dar acum realizez unele lucruri. Când te trezești pe o parte declari ceva, iar când te trezești pe cealaltă altă parte declari altceva.

Normal că sunt deranjat, deoarece în momentul ăla spunea că îmi acordă încredere totală, iar acum aflăm cu toți că negocierile pentru acest antrenor bulgar au început încă de când eu mă aflam cu echipa în cantonament acolo. Voi și eu ce să mai înțelegem? E deranjant pentru mine, mai ales că domnul Rotaru știe cum am plecat de la U Cluj și ce discuții au ieșit apoi. Însă, asta e viața. Eu îmi vad acum de proiectul meu și de munca pentru care m-am înhămat la FC Argeș”, a spus Neagoe, pentru ProSport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel