Superliga Romaniei De ce FCSB nu o învinge pe Rapid. Toni Petrea: Pare un complex, dar...

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Toni Petrea, fost antrenor al FCSB-ului, a explicat de ce roş-albaştrii nu au reuşit să câştige niciun meci cu Rapid de când aceştia au revenit în Liga 1. 



Întrebat la Prosport Live dacă este vorba despre un complex al echipei patronate de Gigi Becali în faţa celor de la Rapid, Toni Petrea a spus că "pur şi simplu nu s-a întâmplat să câştige de câteva meciuri împotriva Rapidului". 

"Au fost meciuri şi meciuri. Chiar dacă joci de 4-5 ori cu aceeaşi echipă, nu poţi spune că a fost acelaşi meci. Pare un complex, într-adevăr, dar eu nu cred că este ceva de genul ăsta. Pentru că FCSB a avut un joc foarte bun. Nu mă refer doar la meciul ăsta, ci per total în acest sezon. Cu excepţia acelui 0-4. Acolo cred că a fost un accident. S-a primit un gol, s-au dereglat multe lucruri şi echipa a căzut. Trebuie să ne uităm la parcursul per total, atât în sezonul regulat, cât şi în playoff. A fost echipa cea mai constantă FCSB. Chiar şi când nu a jucat bine, a reuşit să câştige. Asta nu s-a văzut la celelalte echipe. 

Spre exemplu Rapid a câştigat cu 4-0 cu FCSB şi apoi nu a mai reuşit să câştige niciun meci. E valabil pentru toate celelalte echipe din playoff", a declarat Toni Petrea. 

FCSB nu a câştigat niciunul dintre cele 3 meciuri disputate în acest sezon contra giuleştenilor. În turul sezonului regulat, Rapid s-a impus cu 2-1 pe Arena Naţională. La retur, pe acelaşi stadion, Rapid a câştigat cu 4-0 în ultima etapă a sezonului regulat şi s-a apropiat la doar 4 puncte de lider. A urmat apoi o perioadă neagră pentru giuleşteni, care au suferit 4 înfrângeri consecutive. Cu FCSB, însă, jucătorii lui Bogdan Lobonţ s-au mobilizat din nou şi au remizat, scor 2-2, după ce au condus cu 2-1. 

Cele două echipe se vor mai înfrunta o dată în acest sezon, în ultima etapă a playoff-ului, pe stadionul Giuleşti. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel