Sporturi David Popovici, student la Universitatea din București / Ce le-a transmis colegilor de la Facultatea de Psihologie și Științele Educației

Data publicării:
Foto: Facebook David Popovici
Foto: Facebook David Popovici

David Popovici este, începând din această toamnă, student la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației.



La festivitatea de deschidere a anului școlar, David Popovici a ținut un discurs în fața colegilor și profesorilor.

„Aș vrea să încep prin a mulțumi Universității din București pentru bursele pe care le oferă olimpicilor, indiferent de domeniul în care activează. Eu consider că sunt o dovadă că societatea românească investește în tineri și își dorește să îi vadă și să ne vadă aici, în țară. De asemenea, își dorește să performăm și să facem lucruri bune aici, în țară.

Mi-aș dori ca tot mai multe universități din România să aibă aceeași abordare pe care și UB o are și mi-aș dori ca de anul următor să fie cât mai multe programe de excelență oferite tinerilor studenți.

Am ales pentru că oamenii sunt frumoși, oamenii merită studiați. În primul rând vreau să mă cunosc pe mine, cât mai bine, și abia după ce mă cunosc pe mine și mă ajut îi pot ajuta și pe alții. Asta am învățat de la mama mea și anume că este foarte frumos să lucrezi cu oamenii și e important, pentru că fiecare om are o poveste de spus și merită ascultat.

Vreau să urez succes tuturor colegilor și abia aștept să văd cum e să fii student, pentru că e un capitol nou în viața mea. Consider că sportul și educația trebuie îmbinate, iar cu ajutorul acestui program ele pot fi îmbinate. Nu trebuie să fie un sacrificiu. Am mulți prieteni care de-a lungul anilor au trebuit să aleagă între educație și sport.

Eu am încercat să le fac pe amândouă, am reușit și voi reuși în continuare. O să fiu un student cât mai normal, doar că înot repede. Mulțumesc!“, a spus David Popovici.

dcsport Team | Categorie: Sporturi




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel