Superliga Romaniei Daniel Pancu, total dezamăgit de începutul de sezon al Rapidului: „Arată o echipă nelucrată”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul român a precizat faptul că echipa Rapidului nu a arătat niciodată atât de rău precum în debutul stagiunii 2024/2025, ținând cont de investițiile realizate de către club în vara acestui an.



Daniel Pancu: „La Rapid, maniera de joc a lăsat de dorit”

„Sincer, nu mă așteptam la acest parcurs. Niciodată. Nu știu dacă Rapid, cu condiții atât de bune, cu lot atât de bun, a mai avut vreodată o serie din asta.

Și cu Marian Rada, prin insolvență, cu copiii ăia, cu Ciolacu, Matei, Grigore, cei care mai erau pe acolo, făceam mai multe puncte decât acum. Simțeam ceva pentru grup și eram mai organizați. Dezamăgire mare a fost, sincer. Nu mă așteptam.

Cu toate că au fost episoade în urma cărora Rapid ar fi putut avea, în momentul de față, mai multe puncte... Dar eu urmăresc jocul, chiar și la început de campionat. Schimbările astea, de la etapă la etapă, le consider normale. Le-am văzut și la Mircea Lucescu. Și la Rapid, în prima perioadă, și la Beșiktaș, în prima perioadă.

În primele 7-10 etape trebuie să-ți cunoști lotul foarte bine. Și asta o faci doar în meciurile oficiale. Dar încerci să aduni puncte cât mai multe. Le dai șanse jucătorilor, după care, după 10 etape... nea' Mircea, după 10 etape, folosea aceeași echipă mult, până la finalul campionatului.

Dar aici, la Rapid, maniera de joc a lăsat de dorit. Foarte puține acțiuni repetitive, arată o echipă nelucrată. Plină de energie, dar nimic mai mult”, a spus Daniel Pancu la Digi Sport.

Următorul meci al echipei conduse de Neil Lennon este programat în fața celor de la Poli Iași, vineri, 23 august. Echipa Rapidului nu a obținut nicio victorie în noul sezon al Superligii, clasându-se pe locul 11, cu cinci puncte. Rapid are cinci remize și o înfrângere în primele șase etape ale noii stagiuni.

Demisia, cerută de suporteri. Lennon nu ia în calcul plecarea de la Rapid

„Nu mă gândesc să demisionez de la Rapid, de abia am venit. Încerc să construiesc ceva aici, nu să plec. Sunt șase meciuri, am pierdut unul singur, de ce să demisionez? Nu pot să promit nimic, nu pot să fac promisiuni pe care nu le pot ține. Asta e realitatea în fotbal, noi am condus în 4 din aceste 6 meciuri și totuși nu am câștigat”, a afirmat el.

Tehnicianul nord-irlandez a menționat că Dinamo a câștigat cu noroc un punct, beneficiind de un penalty foarte ușor acordat.

„Nu sunt mulțumit cu acest rezultat, normal. Am jucat bine, am controlat jocul pentru o lungă perioadă de timp și am avut ocaziii de a duce scorul la 2-0. Consider că decizia de a le acordat celor de la Dinamo penalty a fost îngrozitoare. A fost o atingere mult prea ușoară, iar jucătorul era în cădere înainte de orice contact.

Este o decizie incredibilă de a acorda penalty. Este păcat, pentru că după cum am spus, am avut de 2-3 ori șansa de a înscrie și al doilea gol și a tranșa meciul. Dinamo nu ne-a pus mari probleme azi, așa că a avut noroc să obțină acest rezultat de egalitate”, a menționat Lennon.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel