Superliga Romaniei Daniel Niculae, fericit de plecarea lui Lennon de pe banca tehnică a giuleștenilor. „Mă bucur că Marius Șumudică a ajuns să antreneze Rapidul”

Data publicării:
Facebook FC Rapid 1923
Facebook FC Rapid 1923

Antrenorul Neil Lennon a fost înlocuit de Marius Șumudică, după doar șase etape petrecute la echipa din Giulești.



Niculae: „S-a îngălbenit puțin gazonul la baza Constructorul și prin alte locuri prin București de atâta profesionalism”

După ce Neil Lennon a fost înlocuit cu Marius Șumudică pe banca Rapidului, Fostul președinte al clubului de fotbal, Daniel Niculae, nu s-a abținut în a-și exprima bucuria că tehnicianul nord-irlandez Neil Lennon a părăsit echipa, fiind înlocuit de antrenorul Marius Șumudică.

Neil Lennon și clubul de fotbal fC Rapid au încheiat colaborarea după doar șase etape. Echipa condusă de britanic nu a reușit să înregistreze nicio victorie, bifând cinci remize și o înfrângere.

„Profesioniștii care au fost aduși în vară? S-a îngălbenit puțin gazonul la baza Constructorul și prin alte locuri prin București de atâta profesionalism. Dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Mă bucur că Marius Șumudică a ajuns să antreneze Rapidul și acum cred că toată lumea ar trebui să-l susțină. Trebuie răbdare, pentru că o echipă nu se creează de pe azi pe mâine.

Au fost foarte multe schimbări. Au fost aduși mulți jucători străini. E o strategie greșită cu mulți jucători, părerea mea. La Rapid, o treime dintre jucătorii străini nu au vibe-ul acela”, a spus Daniel Niculae, la Liga Digisport.

 

Raul Rusescu: „În momentul în care spui că ți-ai dorit mult un antrenor străin, lasă-l, nu doar șase etape”

Pe de altă parte, există și alte puncte de vedere privind plecarea lui Lennon, după doar șase meciuri la conducerea echipei. Raul Rusescu este de părere că acționarul majoritar al clubului de fotbal FC Rapid, Dan Șucu, a greșit când a luat decizia de a încheia colaborarea cu nord-irlandezul. Totuși, fostul fotbalist crede că o idee mai bună era cooptarea, de la începutul sezonului, a lui Marius Șumudică.

„Mi se pare că tot ce se întâmplă la Rapid, începând cu play-off-ul campionatului trecut, e ca să rămână în prim-plan la nivel de știri. Dacă mă întrebi pe mine, Șumudică trebuia să fie antrenor după ce a plecat Bergodi.

Dar cu tot ce au făcut de-atunci și până acum mi-au lăsat impresia că au făcut orice numai ca să nu vină Șumudică. Lennon nu trebuia demis. În primul rând, e foarte devreme, sunt doar șase etape disputate. Rezultatele nu sunt ceea ce sperau conducătorii Rapidului, dar în momentul în care spui că ți-ai dorit mult un antrenor străin, lasă-l, nu doar șase etape.

Vine o pauză competițională cauzată de meciurile internaționale în care Lennon putea să regleze niște lucruri, avea timp la dispoziție. Dacă ți-ai dorit să aduci un antrenor străin care nu cunoaște nici România, nici Rapidul, trebuie să-i acorzi timp”, a declarat Raul Rusescu, potrivit gsp.ro.

Rapid întâlnește Poli Iași vineri seară, începând cu ora 22:00. Partida din Copou contează pentru a șaptea etapă a Superligii.

Rezultatele Rapidului, în primele șase etape

UTA Arad - Rapid, scor 1-1

Rapid - CFR Cluj, scor 2-2

Petrolul Ploiești - Rapid, scor 1-0

Rapid - Sepsi OSK, scor 2-2

Gloria Buzău - Rapid, scor 1-1

Rapid - Dinamo, scor 1-1

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel