Echipa nationala Daniel Boloca putea semna cu o echipă din România, înainte să ajungă în Serie A şi să refuze naţionala

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cariera lui Daniel Boloca putea fi una complet diferită. Fotbalistul lui Sassuolo a fost la un pas să semneze cu un club din România. 



”Era pregătirea de iarnă, în 2018, cred. Era jucător tânăr, era și Sorescu, care era under. A venit și Daniel Boloca în acea perioadă.

Mi l-a recomandat un prieten, Roberto Beroero, preparatorul fizic care era în acel moment la Viitorul Constanța. A venit, a stat aproximativ o săptămână, antrenamente, meciuri amicale.

Le-am recomandat celor din club să găsească o cale din punct de vedere financiar. Echipa era cu un buget extrem de limitat, ca să-l avem de perspectivă și junior în teren, dar din păcate nu s-au găsit bani.

Nu s-a găsit finanțare, iar după o săptămână au venit și părinții lui. Un jucător talentat, cu calitate, foarte muncitor și preocupat. Un lucru pe care îl vezi de la primele antrenamente. Așa a fost și la Sorescu”, a spus Bogdan Andone, la Liga Digisport.

Daniel Boloca ar fi pe lista lui Juventus 

"Juventus se uită în curtea lui Sassuolo, dar nu pentru Berardi, care ar fi o investiție de 30 de milioane de euro. Daniel Boloca, un român naturalizat italian, este pe placul lui Juventus.

Jucătorul are parte de un sezon excelent, iar Juventus îl consideră o investițe mai prudentă decât cele 30 de milioane de euro care trebuiesc plătite pentru Berardi", au notat italienii de la tuttojuve.com.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala
Tagurile articolului: bogdan andone daniel boloca fotbal romania




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel