Fotbal international Daniel Boloca ar putea pleca de la Sassuolo. Suma de transfer, 10 milioane de euro

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Daniel Boloca, fotbalistul care a refuzat naţionala României, este pe lista mai multor cluburi din Serie A. 



Torino şi Como ar fi favorite pentru a obţine semnătura italianului cu origini române, iar potrivit Sassuolo News, preţul ar fi de 10 milioane de euro. 

În ciuda faptului că Sassuolo a retrogradat sezonul trecut, Boloca a avut evoluţii apreciate. El a jucat în 30 de meciuri în Serie A şi a marcat un gol. Fabio Grosso, antrenorul lui Sassuolo, l-a lăudat pe Boloca la prezentarea sa, vorbind despre seriozitatea şi profesionalismul fotbalistului. 

De ce nu a mai vrut Boloca să joace pentru România 

"Când am ajuns în România, mi-am dat seama imediat că am greșit. Nu înțelegeam nimic! Vorbeau foarte repede și m-am trezit la prânz sau la cină cu jucători care încercau să mă integreze în grup și eu râdeam ca un prost. A fost dificil!

O lună mai târziu, m-au chemat din Italia pentru un stagiu în care Mancini a vrut să vadă câțiva jucători tineri din Serie B. Am acceptat și am știut care este destinul meu. M-au sunat din România și le-am spus că sunt sincer, m-au tratat minunat, dar mă simt italian. Am greșit acceptând convocarea României. Dacă mergi la națională, trebuie să o faci cu inima. 

ărinții mei s-au născut în România și au ajuns în Italia. Nu m-am gândit niciodată că o echipă națională mă poate convoca. A fost un sentiment extraordinar pentru părinții mei. Nu eram foarte sigur, am avut îndoieli.

Am discutat cu ei, știam că nu vorbesc limba (n.n. română), acasă vorbim mereu italiană și cel mult câteva cuvinte în limba română”, a spus Boloca, citat de Prosport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel