Superliga Romaniei Dan Şucu vrea să îl aducă la Rapid pe Mircea Lucescu. E anunţul finalului de an în Superligă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mircea Lucescu este principala ţintă a celor de la Rapid Bucureşti pentru 2024, anunţă Dan Şucu, patronul giuleştenilor. 



"Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid. 

Dacă vreți, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim și zilele următoare, probabil după sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaș în al fotbalului, precum Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid.

Repet, sub orice formă ar dori domnia sa. Nu are sens să discutăm despre expertiza lui Mircea Lucescu, nu are sens să discutăm despre acest om care reprezintă esența. Mircea Lucescu este esența fotbalului. 

Eu îmi doresc să-l convingem că avem un proiect serios la Rapid, dar bineînțeles, cum se spune și în fotbal, mingea este la domnia sa. Mircea Lucescu este un uriaș, este un rapidist, este un om care a făcut performanță la Rapid.

Ar fi minunat să-l conving să vină alături de Rapid. Repet, este unul dintre marile mele obiective personale pentru 2024 aducerea lui Mircea Lucescu în proiectul Rapid", a declarat Dan Şucu pentru cei de la Fanatik

Mircea Lucescu a semnat cu Rapidul lui George Copos pe un şerveţel de hârtie 

"Am semnat cu el, venind acasă în vacanţă, la Vox Maris. În zona Pieţei Victoria. Pe un şerveţel am semnat. Se putea mânca la prânz atunci, era Nicuşor Năstase acolo. Mi-a pus un şerveţel pe masă şi să îl semnez, ca să mă "angajez" aşa. Asta a fost prima oară. A doua oară, pe mine nu mă convinsese, dar a început cu presiuni la Nelly, şi ea a promis că dacă mă întorc acasă, mă întorc la Rapid. Dinamo era într-o situaţie bună, iar Rapid era la retrogradare. Îmi aduc aminte că am văzut Rapidul în Polonia, în Cupa Intertoto, am văzut şi ultimele două meciuri de campionat. Eram liber de contract atunci. Am preluat echipa, am fost în cantonament la Câmpulung Moldovenesc, lucru pe care îl făcusem şi cu echipa naţională. Căutam ca jucătorii să aibă satisfacţia reuşitei în meciuri", a declarat Mircea Lucescu. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel