Superliga Romaniei Dan Şucu, nemulţumit după ce Şumudică a anunţat că va avea discuţii cu conducerea Rapidului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marius Şumudică a anunţat că va avea discuţii cu conducerea Rapidului, pentru o posibilă preluare a echipei din sezonul următor. FC Rapid îl are ca antrenor interimar pe Bogdan Lobonţ, după despărţirea de Cristiano Bergodi.



"Am vorbit prin mesaje cu Angelescu, urmează să ne vedem la începutul săptămânii. Dacă primesc o ofertă și îmi va fi pe plac, asta e! Nu vreau să vorbesc de Rapid, pentru că Rapid are antrenor”, a spus Marius Șumudică la Fanatik. 

Dan Şucu, însă, nu a văzut cu ochi buni declaraţia antrenorului. 

"Dan Șucu i-a delegat pe cei doi (n.r. Victor Angelescu şi Daniel Niculae) să se ocupe de problemele tehnice și sportive ale clubului, el se ocupă mai mult de partea administrativă, de finanțare.

Dar nu i-a convenit deloc când a aflat că Șumudică a vorbit public despre aceste negocieri. Chiar dacă e mai nou în fotbal, înțelege că un club în situația Rapidului, în pericol să nu-și atingă obiectivele, ar putea avea un plan B, dar consideră că acest gen de tratative nu ar fi trebuit să fie publice, în condițiile în care echipa are antrenor”, au dezvăluit sursele GSP.

Marius Şumudică este liber de contract şi a spus de mai multe ori că nu ar refuza Rapidul, dacă i s-ar face o ofertă. 

Bogdan Lobonţ a refuzat să vorbească despre posibila venire a lui Şumudică la Rapid 

Întrebat dacă ar vrea ca Marius Şumudică să devină antrenorul Rapidului, Bogdan Lobonţ a spus că "Ce legătură are cu meciul care se joacă peste trei zile? Îl apreciez foarte mult pe Marius, am câștigat un campionat împreună în sezonul 98/99. A fost un jucător important, îmi aduc aminte tot timpul că venea de pe bancă și reușea să marcheze. 

În ceea ce privește întrebarea, de fiecare se discută. Nu știu ce sens are părerea mea. Nu că nu văd sensul întrebării, dar nu vreau să las loc de cosmetizări. Îl apreciez foarte mult pe Marius Șumudică și asta e clar”.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel