Superliga Romaniei Dan Șucu, luat la țintă după „reforma” făcută la Rapid

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Acționarul majoritar al clubului de fotbal FC Rapid a fost criticat dur după ce echipa giuleșteană se îndepărtează de obiectivele propuse la începutul sezonului.



Marian Iancu, fostul patron al clubului de fotbal Politehnicii Timișoara, l-a criticat din nou pe Dan Șucu, pe care îl acuză de faptul că a desfășurat vânzări ale unor jucători „alb-vișinii” care au determinat ca obiectivele clubului să devină imposibil de îndeplinit.

Iancu susține că deciziile „ipocrite, dușmănoase și agresive” luate de acționarul majoritar al Rapidului reprezintă principalul pericol al clubului, iar echipa din Giulești va lupta curând să evite retrogradarea din Superliga.

Marian Iancu: „Spuneți-i asta lui Șucu și puneți-l să repete, să fiți siguri că a reținut. Oricum, pentru el nu contați”

„Consecința tuturor acestor decizii ipocrite, dușmănoase și agresive luate în ultimii trei ani împotriva intereselor și obiectivelor clubului Rapid se văd azi în greutatea cu care se adună puncte în clasament.

Fericirea disperată afișată după victoria cu Unirea Slobozia se justifică doar la gândul că în cazul unui egal sau al unei înfrângeri începea cursa rușinoasă pentru salvarea de la retrogradare, de care încă nu au scăpat. Joacă la Botoșani, o echipă care le poate provoca o depresie severă celor de la Rapid.

Egalul cu Galațiul lui Dorinel reprezintă exact ceea ce era de demonstrat. O echipă care-și vinde aplicat toți golgheterii nu mai contează în economia campionatului. Spuneți-i asta lui Șucu și puneți-l să repete, să fiți siguri că a reținut. Oricum, pentru el nu contați.

Să sperăm că Rapid va reveni în joc odată cu legitimarea celor doi atacanți, aduși la cererea expresă a antrenorului șumudică și în niciun caz la inițiativa clubului. Asta dacă nu-i vinde Șucu la iarnă”, a transmis Marian Iancu, potrivit Orange Sport.

Nu este prima dată când fostul patron al bănățenilor îl atacă pe Dan Șucu. După derby-ul Rapid - Dinamo, încheiat la egalitate, scor 1-1, Marian Iancu l-a criticat fără menajamente pe acționarul majoritar din Giulești.

„Nu pot să cred că Dan Șucu face deliberat aceleași greșeli de mai bine de doi ani de când investește la Rapid! Este evident un modus operandi, m-am convins! Dan Șucu este un patron din rumeguș, nu este unul de esență tare, nobilă. Asta este! Atât poate, asta face! Bișniță neaoșă cu eticheta de piață de capital. Ca fost președinte al unui club de fotbal cu suporteri mulți, elevați și cunoscători ai fenomenului, înfrățiți cu cei din Giulești, îl înțeleg, dar ca fan alb-vișiniu, îl detest!

Nu a învățat nimic din dezastrul de anul trecut numit Marko Dugandzic! O repetă copy-paste cu Krasniqi, cu Funsho și, în mod cinic, recent cu Rrahmani. Continuă minciuna iluzorie legată de mari obiective sportive prin manifestări și comunicate publice de o ipocrizie ridicată la rang de talent managerial, adică una gândești, alta spui și cu totul altceva faci!

A reușit să strâmbe centenarul de dragul corporatist al banului, s-a înconjurat de avataruri și imprimante tip Moldovan, Marian Mihail sau Daniel Sandu, forme fără fond și fără drept de dispoziție, construind piramidal organigrama clubului din care lipsește premeditat ca scop empatia, rapidismul, starea de spirit și atașament, unice prin sinceritatea lor, dar și frustrarea predată între generații în cursul celor o sută de ani de istorie alb-vișinie, din care s-a născut sloganul 'Singuri împotriva tuturor'.

Rapid e captiv financiar unui stil corporatist sec, inodor și incolor, fiind obligat să se schimbe structural. Bani, nu emoție, minciună, prosteală și iluzii ambalate atent în locul fotbalului boem și aristocratic cu care s-au hrănit generații de suporteri alb-vișinii. Nu mai promiteți rezultate sportive, domnule Șucu, promiteți doar respect și e de ajuns în Giulești”, a mai spus Marian Iancu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel