Superliga Romaniei Dan Șucu, despre întâlnirea cu Șumudică: „Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Acționarul majoritar al clubului giuleștean s-a întâlnit cu antrenorul Marius Șumudică, în cele din urmă, după numeroase zvonuri privind o colaborare între Rapid și „Șumi”.



Șucu își trasează noi direcții de atac. „Mi-a expus ideile despre fotbal, strategia”

După șirul îndelungat de eșecuri al echipei alb-vișinii în play-off-ul SuperLigii, se pare că alternativa de antrenor în persoana lui Bogdan Lobonț nu reprezintă o variantă câștigătoare pentru clubul giuleștean. De aceea, Dan Șucu a decis să restructureze din toate punctele de vedere echipa și staff-ul Rapidului.

Acționarul majoritar al clubului din Giulești s-a întâlnit cu Marius Șumudică, antrenor care a fost vehiculat în repetate rânduri ca fiind o variantă de luat în calcul de către oficialii alb-vișinii. Despre această întrevedere a povestit și Șucu, ce a mărturisit că întâlnirea cu „Șumi” a fost una mai mult decât plăcută.

„M-am văzut astăzi cu domnul Șumudică, a fost o întâlnire plăcută, de aproximativ o oră și 30 de minute, în care domnia sa mi-a expus ideile despre fotbal, strategia, cum ar vedea lucrurile la Rapid. Dânsul a dorit să mă cunoască, la fel, eu am vrut să îl cunosc personal pe domnul Șumudică, să văd cum gândește… Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!”, a spus Dan Șucu.

CITEȘTE ȘI Dan Șucu anunță restructurări masive la echipa Rapidului! „Vom interveni pentru a aduce rigurozitatea și performanța!”

„Bineînțeles, dacă o să mă întrebați acum dacă îl punem antrenor pe Marius Șumudică, nu o să pot să vă dau răspunsul. Vom vedea zilele următoare… E foarte important să vedem dacă ne atingem obiectivul. Mai avem o șansă, chiar dacă teoretică.

Trebuie să fim focusați sută la sută și chiar dacă procentele de a merge în Europa au scăzut, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne jucăm șansa până la capăt, așa cum îi stă bine Rapidului.”, a mai declarat acționarul Rapidului.

Șumudică, un om echilibrat și un antrenor experimentat

Șucu a mai descris și impresiile pe care le-a avut după întâlnirea cu antrenorul român: „Marius Șumudică mi-a lăsat impresia unui om echilibrat, se vede că este un antrenor care a câștigat titluri și evident că este un mare rapidist. A fost doar o primă discuție, anunțasem public că mă voi vedea și cu domnul Șumudică și obișnuiesc să-mi țin promisiunile.

Am povestit, ne-am cunoscut mai bine, cu toții ne dorim un singur lucru, să găsim soluții pentru binele Rapidului! Dar, repet, a fost doar o discuție, nimic mai mult...”, a mai declarat Dan Șucu, pentru Fanatik.

„Lobonț, un caracter deosebit”

Cu toate că antrenorul actual al Rapidului nu avea timpul necesar redresării echipei în ultima parte a play-off-ului, acesta a fost ținta mai multor ironii și critici, după continuarea eșecurilor echipei giuleștene. Dan Șucu i-a luat apărarea acestuia, spunând și ce planuri are clubul cu privire la viitorul antrenor.

„Bogdan Lobonț este antrenorul nostru până la finalul acestui campionat, un caracter deosebit. Împreună cu colegii mei vom lua o decizie clară din punct de vedere al băncii tehnice în funcție și de partida cu CFR Cluj.”, a mai afirmat Șucu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel