Superliga Romaniei Dan Petrescu spune că CFR e o echipă atipică în acest sezon, după 0-0 cu Hermanstadt

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC Hermannstadt a terminat la egalitate cu CFR Cluj, 0-0, sâmbătă seara, la Sibiu, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal.



Oaspeţii au avut cele mai mari ocazii, dar Louis Munteanu a trimis în bară (17). Acelaşi Munteanu a ratat o şansă bună (30), la fel ca liberianul Mohammed Kamara (14) şi mauritanul Aly Abeid (56).

Cele mai periculoase situaţii ale sibienilor au fost ratate de Ianis Stoica (21) şi Aurelian Chiţu (88).

FC Hermannstadt are două victorii şi două egaluri în ultimele patru etape. Sibienii sunt neînvinşi acasă în acest sezon, cu trei victorii şi două egaluri.

CFR este la al doilea egal consecutiv şi nu a pierdut de cinci etape în campionat, în care are trei victorii şi două egaluri, scrie Agerpres.

Dan Petrescu: CFR e atipică anul ăsta 

"Dacă echipa mea juca cum a jucat Sibiul, eram criticat. Așa este fotbalul. Am dominat, portarul a făcut minuni, noi n-am reusit să înscriem. E atipic CFR-ul de anul acesta, marchează multe goluri. În trecut marcam un gol și era de ajuns.

N-am ce să le reprosez, mi-au lipsit totuși câțiva jucători pe care puteam să-i bag. Cu schimbările am stat rău. Dacă vrei să-l scoți pe Louis Munteanu trebuie sa bagi un under (n.r under 21). Dacă nu era regula under puteam să bag un atacant.

Nu vreau să mă gândesc prea mult, mâ gandesc la următorul meci (n.r. cu UTA Arad, pe teren propriu). Avem o problemă, Kamara a luat al patrulea galben. Nu înțeleg de ce a luat galben. Nu mă gândesc la ce am făcut la Urziceni (n.r. Unirea Urziceni), nu mă gândesc nici la ce voi face peste un an. Mă gândesc doar la următorul meci.

(n.r. Cele mai grele adversare in lupta la titlu) E greu să spun asta, sunt două echipe acum în față. Normal că dacă ele sunt acum pe primul loc, ele sunt favorite.", a declarat Dan Petrescu, la flash-interviu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel