Fotbal international Dan Petrescu rămâne la Jeonbuk, chiar şi după ratarea obiectivului

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dan Petrescu va antrena la Jeonbuk şi sezonul următor. Tehnicianul român a vorbit despre acest lucru după ce a ratat obiectivul. 



"Îmi pare rău că nu le-am putut oferi fanilor o victorie. A fost un meci dificil. Ulsan a fost mai activă în prima repriză, Hong Jeong-Ho s-a accidentat, iar aici a apărut o problemă. A fost și un penalty care nu ne-a fost dat. E dezamăgitor că nu am putut reveni, dar jucătorii au dat tot ce au avut mai bun. Vom învăța din rezultatul dureros de azi, iar în sezonul viitor vom avea rezultate mai bune.

Am preluat echipa când era pe locul 4, iar ulterior numărul jucătorilor accidentați a crescut foarte mult. În plus, 5 jucători mi-au lipsit în mijlocul sezonului și am avut multe probleme. Acum este important să ne pregătim mai bine pentru sezonul următor. Eu voi da ce e mai bun în viitor", a spus Dan Petrescu, citat de Chosun.

După ce a pierdut ultimul meci cu 1-0, Jeonbuk a ratat calificarea în Liga Campionilor Asiei pentru sezonul următor. 

La începutul lunii noiembrie, echipa lui Dan Petrescu a pierdut şi finala Cupei Coreei de Sud, cu 4-2 în faţa celor de la Pohang Steelers.

În finala disputată în oraşul Pohang, Jeonbuk a condus cu 1-0 şi 2-1, după golurile lui Song Min-Kyu (minutul 17) şi Gustavo (51, penalty). Pohang Steelers a punctat prin Han Chan-Hee (44), Zeca (74), Kim Jong-Woo (78) şi Yun-Sang Hong (90+2).

Dan Petrescu, în vârstă de 55 de ani, a fost numit pe 9 iunie pe banca tehnică a formaţiei sud-coreene. El a mai pregătit în cariera sa echipe de pe continentul asiatic, din Qatar, China şi Emiratele Arabe Unite, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel