Superliga Romaniei Dan Petrescu, prezentat oficial de către CFR Cluj! Antrenorul român revine „acasă”

Data publicării:
Captură de ecran/ Facebook CFR Cluj 1907
Captură de ecran/ Facebook CFR Cluj 1907

Dan Petrescu a fost vehiculat săptămâni întregi ca fiind soluția lui Neluțu Varga pentru CFR Cluj, după ce Adrian Mutu și-a dat demisia. Clubul ardelean a postat, în urmă cu puțin timp, un videoclip reprezentativ cu antrenorul român.



„Bursucul” s-a întors, în cele din urmă, acasă!

Dan Petrescu a lăsat în urmă seria de eșecuri din campionatul Coreei de Sud și a semnat cu echipa la care a cunoscut cele mai mari victorii și succese din cariera sa de antrenor.

Antrenorul român trebuia să înceapă conducerea echipei de la începutul sezonului viitor, doar că anunțul oficial al celor de la CFR Cluj confirmă ultimele zvonuri conform cărora tehnicianul dorește să ia startul de la finalul actualului sezon. 

Clubul de fotbal CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Dan Petrescu, conducătorul echipei care a reușit să cucerească patru titluri de campion al României în fruntea formației clujene. A fost publicat un clip video, pe pagina oficială de Facebook a clubului, în care a apărut în prim-plan o suporteră a CFR-ului, devenită faimoasă în anul 2021. Aceasta afișase, atunci, un mesaj la partida cu Inter D'Escaldes, din preliminariile Conference League.

Și acum, ea a fost surprinsă de cameramani ținând o eșarfă în mână pe care scrie „Dane, mai fă o minune!”

Următorul meci al CFR Cluj se va desfășura în Gruia, împotriva echipei Rapid București, partidă programată pe 5 mai, la ora 21:30. După ce întâlnesc giuleștenii, ardelenii vor juca împotriva altor bucureșteni, campionii de la FCSB, pe 11 mai, de la ora 20:30, dispută în urma căreia jucătorii FCSB-ului vor primi titlul și medaliile.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel