UEFA Conference League Dan Petrescu, fericit după victoria CFR-ului cu Neman Grodno. "Eram sub presiune"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

CFR Cluj s-a calificat în turul III preliminar al Conference League, după ce a spulberat-o pe Neman Grodno, scor 5-0, în manşa retur. În turul din Gruia, scorul a fost egal, 0-0.



"După două meciuri în care nu marcasem eram puţin sub presiune toţi. Aşa că am intrat concentraţi. Adversarul a fost unul foarte bun, scorul nu arată diferenţa dintre noi şi ei. În prima repriză am avut chiar puţin noroc pentru că au avut şi ei câteva ocazii. Primul nostru gol a fost foarte important, pentru că după aceea a fost mai uşor. 5-0 este 5-0, poate am dat prea multe goluri şi trebuia să mai păstrăm şi pentru alte meciuri. Sunt foarte fericit că am trecut mai departe, acum trebuie să mergem în grupe, ăsta este obiectivul", a menţionat Dan Petrescu. 

"Poate am dat prea multe goluri" 

Cu toate astea, Dan Petrescu speră ca elevii săi să mai fi păstrat goluri şi pentru meciurile viitoare. 

"Daniel a marcat două goluri extraordinare. Pe final, meciul a mers foarte bine. Puteam totuși să avem o repriză secundă și mai bună. 5-0 e 5-0. Poate că am dat prea multe goluri și trebuia să lăsăm și pentru alte meciuri. Bîrligea este un jucător fantastic. Va fi o concurență mai mare în atac. El, Postolachi, Munteanu, Michael…

Nu știu nimic despre următorul adversar. Noi am fost foarte concentrați la meciul ăsta. Suntem foarte fericiți că am trecut mai departe și acum trebuie să ajungem până în grupe. E posibil să schimb vreo 10 jucători pentru meciul cu U Cluj”, a explicat Dan Petrescu după meci. 

Louis Munteanu va fi în lotul CFR-ului cu U Cluj



Petrescu susţine că Louis Munteanu, ultima achiziţie a clubului, va fi în lot în următoarea partidă, cea cu Universitatea Cluj, din Superligă.
,
"Pe Louis Munteanu nu l-am văzut încă. Trebuie să văd care e nivelul lui acum. Am înţeles că e bine, că a făcut pregătirea cu Fiorentina. E posibil să facă parte din lot la următorul meci din campionat. Dar sigur va face parte din lot. Dacă transferul e 100%, atunci 100% el va fi în lot, nu ştiu acum dacă titular sau pe banca de rezerve. E clar că patronul a făcut eforturi mari, concurenţa e mare în atac, dar pentru asta trebuie să rămânem cât mai mult în Europa. Să jucăm de 3 ori pe săptămână. Altfel va fi greu să gestionez 4 atacanţi care vor toţi să joace", a explicat antrenorul, citat de Agerpres.

CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Conference League la fotbal, după ce a surclasat echipa belarusă Neman Grodno cu scorul de 5-0 (2-0), joi seara, pe Gyirmoti Stadion din Gyor (Ungaria), în manşa secundă a turului al doilea preliminar. În tur, cele două echipe încheiaseră la egalitate, scor 0-0.

Formaţia ardeleană va juca în turul al treilea cu echipa israeliană Maccabi Petah Tikva, surclasată de Sporting Braga cu 5-0, la Sofia, după ce lusitanii s-au impus şi pe teren propriu, cu 2-0. Echipa antrenată de Dan Petrescu va juca primul meci în deplasare, pe 8 august, iar revanşa va avea loc în Gruia, pe 15 august.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Conference League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel