Superliga Romaniei Dan Alexa spune că David Maftei joacă în Liga 1 datorită lui Dorinel Munteanu. Nu a vrut să comenteze gestul antrenorului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dan Alexa, poreclit "Chirurgul" atunci când era în activitatea de jucător, nu a vrut să comenteze gestul lui Dorinel Munteanu la adresa lui David Maftei din meciul cu Dinamo, dar a menţionat că fotbalistul de 20 de ani joacă în Liga 1 graţie lui Dorinel Munteanu. 



"Nu cred că Dorinel ar fi făcut asta cu Cisotti, de exemplu. Maftei e un jucător tânăr, care evoluează la Liga 1 datorită lui Dorinel, cu metodele lui, care oferă succes până acum. Face minuni la Galați, chiar dacă e hulit. Are principii serioase și vrea ca tinerii să dea absolut tot pe teren. Nu pot să-l judec eu, mai ales că i-a crescut nivelul acestui băiat, lui Maftei", a declarat Dan Alexa pentru GSP. .

Decizia Comisiei de Disciplină în cazul Dorinel Munteanu, amânată o săptămână. Reacţia antrenorului Oţelului

Comisia de Disciplină a FRF a decis să amâne o săptămână decizia în cazul Dorinel Munteanu, după ce antrenorul l-a tras de guler pe David Maftei la meciul dintre Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti. 

”Nu am ce să declar, dar o să ies cu un comunicat de presă și o să aflați mai multe lucruri”, a fost prima reacţie a antrenorului de la Oţelul Galaţi. 

Dorinel Munteanu a reacţionat cu privire la acest caz şi după remiza din Giuleşti, 0-0 cu Rapid. 

”Nu știu de ce interesează pe foarte multă lume ce se întâmplă în curtea mea. Observatorul de joc (n.r. de la meciul Oțelul - Dinamo) n-a zis nimic, arbitrul nu a zis nimic. Toată tevatura asta a fost făcută pe fondul unor comentarii ale unor analiști care și-au spus opinia.

Voi vedea la Comisie dacă merit pedeapsă. Sunt puțini oameni care pot să înțeleagă asta, să fii pe bancă, să fii fotbalist. De aceea nu sunt supărat absolut deloc pe ei (n.r. pe cei care au comentat).

Ei stiu foarte bine că au început cariera de antrenor și au schimbat macazul (n.r. nu mai activează în meserie), eu le doresc multă sănătate tuturor, ei să-și facă emisiunile și noi să rămânem neînvinși. 

N-a suferit echipa, am suferit eu mai mult. Nu am fost prieten cu cei din Generația de Aur care au comentat despre mine. Ei au fost prieteni cu mine, dar eu nu am fost cu ei. Ei merg pe drumul lor, eu pe drumul meu. Mă rog pentru ei, să le dea Dumnezeu înțelepciune. Să-și facă rating cât mai prosper”, a mai spus Dorinel. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel