Superliga Romaniei Damjan Djokovic a plecat, oficial, de la FC Rapid

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC Rapid s-a despărţit de mijlocaşul Damjan Djokovic, adus sezonul trecut de la FCSB. 



"FC Rapid și Damjan Djokovic au semnat în această dimineață, de comun acord, rezilierea contractului.

10 meciuri  1 gol @ Rapid

 Multă baftă în continuare!", au scris giuleştenii pe Facebook. 

Djokovic nu a fost în cantonamentul din Slovenia cu Rapid, iar Neil Lennon nu s-a bazat în niciun moment pe mijlocaşul croat. 

După înfrângerea din playoff-ul sezonului trecut cu CFR Cluj, 1-4 pe teren propriu, Victor Angelescu anunţa că mai mulţi jucători nu vor mai face parte din lotul Rapidului. Printre aceştia s-a regăsit ulterior şi Damjan Djokovic, chiar dacă Angelescu nu a dat nume la acea vreme. 

”Sunt anumiți jucători care ne-au dezamăgit. Vom lua anumite măsuri foarte dure cu anumiți jucători. Dacă nu înțeleg ce vrem să facem aici, nu vor mai rămâne. Am luat decizia să nu ne mai bazăm pe alți jucători, după ce am vorbit și cu Cristiano.

O să vedeți în următoarele etape. Nu ne vom mai baza pe ei. De la unii avem așteptări mai mari. Nu aș vrea să generalizez. Sunt unii jucători care au venit și trag foarte mult. Rrahmani a plâns după meci.

Dar pe unii nu o să îi mai vedeți. Asta a fost greșeala noastră. Capul lor nu e 24/24 la fotbal și nu au ce să caute la club. O să fie vreo 3-4 pe care nu ne mai bazăm”, a spus Victor Angelescu, la emisiunea Fotbal Club.

Pe lângă Djokovic, FC Rapid s-a despărţit în această vară şi de Alexandru Albu, căruia nu i-a mai fost prelungit contractul, dar şi de portarul Virgil Drăghia, unul dintre veteranii Rapidului. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel