Superliga Romaniei Cupa României, un obiectiv pentru FC Botoşani. "Sperăm să ajungem în finală"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC Botoşani s-a calificat în grupele Cupei României, după o victorie la limită cu CSM Alexandria, scor 1-0. Acum, însă, botoşănenii îşi propun un parcurs cât mai lung în competiţie, chiar până în finală. 



"Dl Ciobotariu a venit foarte bine la echipă, a vorbit cu mine, mi-a spus ce vrea de la noi, ca echipă. Momentan, lucrurile sunt foarte bune, sperăm să continuăm cu victorii, să fim cât mai sus. De asta muncim zi de zi, să nu mai avem emoţiile de anul trecut, când ne-am salvat la baraj. Important e să fim un grup unit, doar aşa putem realiza lucruri frumoase aici. 

E încă începutul campionatului, multe echipe nu au ritm, dar noi trebuie să ne vedem interesul, să facem acum multe puncte, să nu mai stăm pe final. Trebuie să adunăm victorii, ca să stăm liniştiţi. 

În ceea ce priveşte Cupa, ţinând cont că anul trecut a câştigat o echipă de Liga 2, pentru noi e clar un obiectiv să ajungem cât mai sus. Noi sperăm în finală. Muncim, sperăm să ne bucurăm la final", a declarat Romario Benzar pentru site-ul clubului. 

Când revine Romario Benzar pe teren 

Accidentat, Romario Benzar nu a jucat în ultimele partide pentru FC Botoşani, Fundaşul a anunţat când va putea să reintre în joc. 

"Din păcate, am forţat la meciul cu Poli Iaşi, am vrut să îmi ajut echipa să întoarcem rezultatul, şi mi-a recidivat accidentarea. Mă bucur că sunt bine acum, am reînceput pregătirea cu echipa, iar după pauza cu echipa naţională voi putea fi apt de joc. E cea mai neplăcută situaţie să stai în tribună. Dar cel mai rău e că trebuie să o iei de la zero. Pierzi pregătirea fizică, tonusul, trebuie să o iei de la zero. Dar sunt fericit că sunt bine şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să nu mai am probleme", a mai declarat Benzar. 

FC Botoşani o înfruntă pe Petrolul Ploieşti în etapa a VIII-a a Ligii 1 

"Sper că ăsta e ultimul meci în care voi suferi din tribune. Petrolul e o echipă bună, au jucători cu experienţă, dar jucăm acasă, cu suportul fanilor. Au un aport senzaţional, ştiu cum să încurajeze echipa. Ne împing de la spate spre victorie. Cred că vom câştiga acest meci. Ştiu să se apere, să fragmenteze jocul. Dar noi trebuie să ne facem jocul. Acasă jucăm bine şi nu trebuie să ne gândim la altceva decât la cele 3 puncte", a completat Benzar. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel