Tenis Cum s-a echipat Novak Djokovic, după incidentul petrecut la Roma. Fanii sârbului au râs în hohote

Data publicării:

Campionul sârb a decis să nu ia prea în serios incidentul în care a fost implicat vineri seară, stârnind amuzamentul fanilor. Acesta s-a echipat corespunzător înainte de a oferi autografe susținătorilor săi.



Djokovic s-a echipat cu...o cască 

Sârbul fusese lovit de o sticlă cu apă care aparținea unui spectator, vineri, la turneul ATP Masters 1.000 de la Roma. Considerat mai întâi un incident voluntar, imaginile dintr-un alt unghi ale momentului au deslușit misterul întâmplării de după partida câștigată de Nole. Se pare că sticla a alunecat din ghiozdan, lovindu-l pe Djokovic. Tenismenul a dat asigurări că se simte bine, pe rețeaua X, și că va putea juca următorul său meci duminică.

„Vă mulțumesc pentru mesajele voastre de îngrijorare pentru mine. A fost un accident și sunt bine, mă odihnesc la hotel cu o pungă de gheață (pe cap). Ne vedem duminică”, a scris sârbul într-un mesaj publicat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Acesta va juca în turul al treilea împotriva chilianului Alejandro Tabilo, locul 32 mondial.

Tenismenul a hotărât să nu ia în serios incidentul de vineri seară, astfel că s-a prezentat bine echipat la sesiunea de autografe. El și-a pus o cască de protecție pe cap, stârnind amuzamentul fanilor. În mod evident, nici internauții nu s-au oprit să comenteze momentul, pe care l-au catalogat ca fiind „hilar”.

Filmulețul în care Nole apare în fața fanilor echipat cu o cască a fost postat chiar de sârb, pe contul său de Instagram. Acesta a adăugat o descriere amuzantă, spunând că s-a pregătit, de această dată. 

„Azi am venit pregătit.”, a fost mesajul lui Novak.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel