Superliga Romaniei Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dinamo București va primi vizita celor de la FC Botoșani, în a XI-a etapă a Superligii.



Antrenorul celor de la Dinamo București, Zeljko Kopic, a declarat că se așteaptă la un adversar de calitate în a XI-a etapă a Superligii. Dinamo primește vizita celor de la FC Botoșani, într-un duel al echipelor care s-au luptat la rămânerea în primul eșalon de fotbal, sezonul trecut.

„Ciobotariu lucrează foarte bine acolo, este un antrenor cu multă experiență în campionatul românesc și are jucători de calitate”

„Atmosfera e bună (n.r. la echipă), jucătorii lucrează mult și foarte bine. Am muncit foarte bine în ultima perioadă, energia grupului este foarte bună. Avem jucători care nu sunt disponibili pentru meciul cu Botoșani, precum Hakim Abdallah, Homawoo, și nici Bordușanu sau Florescu nu sunt pregătiți încă (n.r. să revină).

Întâlnim o echipă cu calitate, domnul (Liviu) Ciobotariu lucrează foarte bine acolo, este un antrenor cu multă experiență în campionatul românesc și are jucători de calitate. Am văzut că etapa trecută a făcut un meci foarte bun, foarte interesant, scor 3-3, acasă.

Trebuie să fim din nou la nivelul nostru maxim dacă vrem să luăm toate cele trei puncte. Asta este cel mai important pentru noi, să dăm tot ce avem mai bun, maxim de efort, de energie pe teren, pentru a câștiga cele trei puncte”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă premergătoare meciului cu botoșănenii.

Antrenorul „câinilor roșii” a vorbit și despre grupa din care face parte Dinamo, în Cupa României 2024/2025, elevii săi avându-le ca adversare pe FCSB și Universitatea Craiova. Kopic a spus că grupa în care se află echipa sa este, într-adevăr, una dificilă.

CITEȘTE AICI Ce dueluri tari se așteaptă în competiția Cupei României

„Mai e timp până să jucăm în Cupă, o să fie interesant pentru toată lumea. Vom avea două meciuri cu FCSB, știu că toată lumea e interesată de aceste meciuri. Dar mai avem două meciuri în Superligă până la duelul cu ei. Sigur, grupa este una grea, dar pentru mine este normal să fie o provocare. Nu așteptam altceva”, a mai afirmat Kopic.

Totodată, Kopic s-a arătat mulțumit de ultimele transferuri realizate de clubul dinamovist în ultima perioadă, aducând discuția despre nivelul bun de joc pe care elevii săi l-au avut până în acest moment.

„Am adus jucători cu calitate, iar cei care au rămas aici au crescut nivelul. Acum există o conexiune mai bună în lot, am avut un presezon împreună, sunt mai multe lucruri care au contribuit la creșterea noastră.

Sunt detalii care pot crește nivelul grupului. În acest moment sunt mulțumit, desigur, chiar dacă mai avem probleme cu accidentările. Am ajuns la 30% din acest sezon, până să înceapă play-off-ul și play-out-ul, până acum arătăm bine și trebuie să ne menținem așa”, a mai spus Kopic.

Dinamo București întâlnește FC Botoșani vineri, începând cu ora 21:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Va fi pentru a 27-a oară când Dinamo și FC Botoșani se vor afla față în față în Superliga României. În precedentele 26 de confruntări, botoșănenii s-au impus de 11 ori, în timp ce „câinii roșii” și-au adjudecat 10 „directe”, alte cinci dueluri terminându-se nedecis.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel