Gimnastică Cum s-a schimbat viața Larisei Iordache de când a rămas însărcinată

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fosta gimnastă Larisa Iordache a anunțat, în urmă cu două săptămâni, ca va deveni mamă.



Larisa Iordache a declarat că se simte foarte bine în această perioadă, observând câteva schimbări de când este însărcinată. Fosta gimnastă a spus că o modificare a stilului său de viață din momentul în care a aflat că va deveni mamă este legată de micul dejun. Concret, aceasta nu ratează niciodată această masă a zilei.

„Alimentația este un punct forte pe care sportivii ar trebui să îl aibă foarte bine organizat în programul lor de disciplină”

„Mă simt foarte bine de când sunt gravidă, am ceva pofte, dar eu și înainte eram pofticioasă. Nu simt vreo diferență, sincer. Merg la sală zilnic, antrenez copiii. Fac mișcare ca și până acum, nu fac niște exerciții speciale.

De când sunt însărcinată nu mai ratez micul dejun. Mănânc des și în porții mici. Dimineață un pahar de lapte sau de iaurt cu cereale sau o felie de pâine cu ceva și cafeaua. Mănânc foarte multe fructe.

Îmi fac treaba și la prânz mănânc o supă și o garnitură cu foarte puțină carne. Mă duc la muncă, am orele cu copiii, apoi mănânc un fruct. Seara mai ies cu Cristian și mâncăm ce avem poftă. Când mă pun în pat mai ronțăi ceva, chiar dacă știu că nu-i bine (râde, n.red.).

Tratamentele ajută în susținerea frumuseții. Cel mai frumos  și mai bun remediu pentru frumusețe și bună dispoziție este sufletul nostru. Trebuie hrănit tot timpul cu lucruri bune, gândire pozitivă, liniște, echilibru. Trebuie să ne antrenăm zilnic să ajungem să fim echilibrați. Când începem să fim asumați ne va plăcea foarte mult ce vedem în oglindă.

(n.r. Ce dietă țineai când făceai sport de performanță?) Aveam o dietă foarte variată și bine echilibrată pentru că, din punctul meu de vedere, pentru un sportiv de performanță în primul rând este importantă alimentația. Apoi odihna și recuperarea pentru a putea să dea randament de sută la sută.

Alimentația este un punct forte pe care sportivii ar trebui să îl aibă foarte bine organizat în programul lor de disciplină. Cred că aveam tot ceea ce ne trebuia ca suplimente, proteine și vitamine pentru ca corpul nostru să poată rezista efortului. Bineînțeles că erau momente când îmi doream să mănânc mai multă ciocolată, dar nu o făceam pentru că anumite suplimente nu erau oportune pentru fizicul meu. Am înțeles asta foarte târziu”, a declarat Larisa Iordache, potrivit Fanatik.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au anunțat în urmă cu două săptămâni, prin intermediul contului de Instagram al fostei gimnaste, că așteaptă să devină părinți. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu două luni.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Gimnastică




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel