UEFA Euro 2024 Cum a fost trăit meciul România - Ucraina de la EURO 2024 pe stadion şi pe străzile din Munchen

Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

România a învins Ucraina în primul meci de la EURO 2024, cu 3-0. Pe stadionul din Munchen au fost prezenţi peste 35.000 de români. 



Roxana Dinescu, senior marketing manager la Betano România, a fost la meci şi a explicat, în exclusivitate pentru DC Sport, cum s-a trăit victoria României din tribune, dar şi din interiorul stadionului. 

"Încă am emoţiile cu mine. Tocmai ce m-am întors de la Munchen acum două nopţi. Au trecut mai puţin de 48 de ore de când m-am întors şi am cu mine în continuare emoţia simţită în toate zilele pe care le-am petrecut acolo. A fost o emulaţie superbă a românilor. Peste tot. Pe străzi, în hoteluri, în baruri, în restaurante, pe stadion. Am plâns, încă am emoţii când povestesc şi mă uit la filmuleţe. A fost o experienţă extraordinară. 

Pentru mine a fost o experienţă în premieră, a fost pentru prima dată în viaţa mea când am trăit aşa ceva. Am trăit într-adevăr bucuria de a vedea nu numai românii uniţi, ci de a vedea toate naţiile. Erau suporterii multor ţări care participă la EURO şi am fost cu toţii într-o bucurie, indiferent de rezultat. Asta mi s-a părut foarte frumos. Mă bucur foarte mult că am avut norocul să fiu acolo, e o ocazie unică. Nu mai spun de rezultatul naţionalei, care ne-a bucurat extraordinar. 

Am fost pe stadion, ne-am bucurat, am cântat, am ţinut steagul, la un moment dat a fost un steag deasupra, nu ştiam ce se întâmplă. Dar ne-am bucurat, am strigat, a fost senzaţional de frumos. Recomand oricui să trăiască o experienţă de genul acesta la un campionat de genul acesta", a declarat Roxana Dinescu pentru DC Sport şi DC News. 

Youtube video image

Anghel Iordănescu crede că publicul a fost al 12-lea jucător al naţionalei 

”Aș vrea să mai felicit pe cineva, în afara fotbaliștilor și a conducerii Federației: pe cei 35 de mii de suporteri ai echipei naționale care au susținut echipa la Munchen. Pentru prima dată am văzut o coeziune între public și jucători

Fanii le-au dat aripi, le-au dat energie, iar băieții noștri au știut să răsplătească întregul stadion prin dăruirea lor. Toți au avut merite pentru victoria cu Ucraina”, a spus Anghel Iordănescu la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel