Handbal CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa, victorioase în Liga Florilor înainte de duelul din Liga Campionilor

Data publicării:
Imagine de JeppeSmedNielsen de la Pixabay
Imagine de JeppeSmedNielsen de la Pixabay

CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa au un moral excelent înainte de a se înfrunta în prima etapă din Liga Campionilor. 



CSM Bucureşti şi CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud au obţinut victorii, marţi, în meciurile jucate în devans din etapa a doua a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Campioana CSM Bucureşti a învins-o în deplasare pe nou-promovata CSM Slatina cu 33-24 (20-13).

Emilie Hegh Arntzen a marcat 5 goluri pentru tigroaice, iar Inger Smits, Trine Oestergaard Jensen şi Monika Kobylinska au înscris câte 4 goluri. Portarul Gabriela Moreschi a reuşit 10 intervenţii.

Sanja Premovic şi Nada Corovic au reuşit câte 4 goluri pentru gazde, iar portarul Merve Erbektaş a avut 9 intervenţii.

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a dispus de SCM Gloria Buzău cu 31-29 (17-15).

Valeria Kirdiaşeva a marcat 6 goluri pentru ardelence, Danila Patricia So Delgado Pinto 5, Sonia Seraficeanu 4, iar portarul Renata Lais De Arruda a avut 10 intervenţii. De la oaspete s-au remarcat Diana Ilina, cu 5 goluri, Christine Karlsen Alver 4, precum şi portarul Ana-Maria Măzăreanu, cu 9 intervenţii.

CSM Bucureşti şi CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud au maximum de puncte, şase.

Cele două echipe se vor înfrunta pe 7 septembrie, la Bistriţa, în prima etapă din Grupa A a Ligii Campionilor, scrie Agerpres.

Spaniolul Manuel Montoya, fost selecţioner al României, a murit 

Tehnicianul spaniol "Manolo" Manuel Montoya Fernandez (64 ani), fost selecţioner al echipei naţionale de handbal masculin a României, a încetat din viaţă, la vârsta de 64 de ani, a anunţat, luni, Federaţia Română de Handbal, pe site-ul său oficial.

Montoya a antrenat naţionala României în perioada 2018-2019.

Doctor în Educaţie Fizică şi Sport la Universitatea din Barcelona, Montoya şi-a început cariera de antrenor la clubul BM Granollers (1992-1997, 2002-2008), cu care a câştigat de două ori Cupa EHF (1995, 1996) şi Cupa Spaniei (1994).

Ulterior, a fost secund la naţionala Spaniei, cu care a câştigat bronzul la CM 2011 şi aurul la CM 2013. A fost secund al naţionalei Qatarului, medaliată cu argint la CM 2015 şi clasată pe locul 8 la JO 2016. A mai pregătit naţionala Iranului. Experienţa sa a cuprins atât roluri de antrenor principal, cât şi de antrenor secund.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel