Volei CSM Arcada Galați înregistrează un nou transfer. Ce jucător a fost cooptat

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Campioana României la volei masculin a oficializat un nou transfer.



Jucător leton de 21 de ani, la Arcada Galați

Internaționalul leton Gustavs Freimanis a semnat cu echipa de volei masculin CSM Arcada Galați, după o experiență de trei ani în ligile din Italia și Franța.

Team-managerul clubului gălățean, Marius Pîrvu, a susținut: „Continuăm să lucrăm pentru a avea un lot valoros în perspectiva noului sezon competițional, iar Gustavs este un jucător cu reale calități care s-a impus în prima ligă franceză.

Îi urăm bun venit, iar suporterii noștri să fie conștienți că vom aduce și alți jucători care vor crește nivelul echipei.”

Freimanis, în vârstă de 21 de ani, atinge 2.05 metri înălțime. El a mai jucat la SK Jēkabpils Lūši, în țara sa natală, dar și la Gioiella Prisma Taranto (Italia), GFC Ajaccio Volley-Ball și Tourcoing Lille Métropole, din Franța.

Cu Lille Métropole a încheiat sezonul precedent pe locul 4. De asemenea, el a fost prezent cu naționala Letoniei în Silver League. Noul nostru jucător va activa pe postul de centru, potrivit oficialilor.

În urmă cu o săptămână, clubul de volei l-a cooptat și pe internaționalul român Carol-Gabriel Kosinski, în vârstă de 20 de ani.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Volei





DC Media Group Audience
pixel