Fotbal Cristiano Ronaldo, record după record. A marcat al 50-lea gol al sezonului, deşi are 38 de ani

Data publicării:
Sursa foto: Cristiano Ronaldo, instagram
Sursa foto: Cristiano Ronaldo, instagram

Portughezul Cristiano Ronaldo a ajuns la 50 de goluri marcate în 2023. 



Starul portughez Cristiano Ronaldo a marcat al 50-lea său gol din 2023, ajutându-şi actuala echipă, Al-Nassr, să se califice în semifinalele Cupei Regelui Arabiei Saudite la fotbal, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 5-2, formaţia Al-Shabab, informează EFE.

Ronaldo, în vârstă de 38 de ani, a înscris al patrulea gol al oaspeţilor, în minutul 74, după o pasă a compatriotului său Otavio.

Este pentru a opta oară în cariera sa când atacantul lusitan atinge borna de 50 de goluri marcate pe parcursul unui an calendaristic, Cristiano Ronaldo fiind depăşit doar de marele său rival argentinian Lionel Messi, care a reuşit acest lucru de nouă ori, conform Goal.com.

Celelalte goluri ale echipei Al-Nassr în partida de luni au fost marcate de Seko Fofana (17), Sadio Mane (28), Abdulrahman Ghareeb (45+4) şi Mohammed Maran (90+6).

Al-Hilal, actualul lider al campionatului Arabiei Saudite, s-a calificat la rândul său în semifinalele Cupei Regelui, după ce a dispus cu 3-0 de Al-Taawoun, prin golurile lui Michael (45+2), Aleksandar Mitrovic (51) şi Malcom (84)

Într-o altă partidă din sferturile de finală, Al-Khaleej a dispus cu 2-1 de Abha, echipa portarului român Ciprian Tătăruşanu, integralist în acest joc.

Ultimul meci din această fază a competiţiei Al-Faysaly - Al-Ittihad, va avea loc pe 19 decembrie, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal





pixel