Fotbal international Cristiano Ronaldo nu mai vorbeşte cu fostul antrenor al Portugaliei, Fernando Santos. "A fost cel mai prost moment al său"

Data publicării:
Sursa foto: Cristiano Ronaldo, instagram
Sursa foto: Cristiano Ronaldo, instagram

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Fernando Santos. 



"Nu am mai vorbit cu el de când am venit din Qatar", a declarat Fernando Santos, într-un interviu pentru A Bola, ziar portughez. 

Totul ar fi plecat de la faptul că l-a ţinut rezervă pe starul portughez la meciul cu Elveţia, de la CM 2022. 

"Am luat  o decizie care a fost strategică în Qatar.  Trebuie să înțelegeți un pic. Am spus că Ronaldo este cel mai bun din lume, și este. Dar trecea printr-un moment dificil în carieră. În a doua jumătate a anului trecut a avut șase luni groaznice, chiar și la nivel personal. 

Dacă mă întrebați dacă Cristiano a fost la cel mai bun nivel fizic și individual, voi spune că da. Dar din cauza ritmului de joc, a fost cel mai prost moment al său. M-am gândit: Vreau să schimb puțin, am nevoie de cineva cu mai multe din aceste caracteristici", a explicat antrenorul decizia, citat de Flashscore.

Cu toate astea, Fernando Santos mărturiseşte că "Aș face la fel! A fost o decizie strategică. În primul rând trebuie să mă gândesc la echipă. Am simțit că a fost mai bine pentru Portugalia. Ăntr-o zi ne vom întâlni, ne vom privi unul pe celălalt și ne vom gândi: Am avut întotdeauna această relație. Sper că într-o zi situația actuală se va schimba. Dacă nu se va schimba, să aveți răbdare. Sunt trist, dar asta este...".

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel