Fotbal international Cristiano Ronaldo: Balonul de Aur şi premiul FIFA The Best îşi pierd credibilitatea

Data publicării:
Sursa foto: Cristiano Ronaldo, instagram
Sursa foto: Cristiano Ronaldo, instagram

Portughezul Cristiano Ronaldo spune că cele mai importante premii individuale din fotbal îşi pierd credibilitatea, la scurt timp după ce a primit Gheata de Aur. 



"Balonul de Aur şi premiul FIFA The Best îşi pierd din credibilitate. Cifrele sunt realitate. Trebuie să analizăm întregul sezon. Nu spun că Messi nu merita să primească FIFA The Best, sau că Haaland sau Mbappe ar fi meritat mai mult, dar pur şi simplu nu mai cred în aceste premii. 

Sunt fapte reale, cifrele nu mint. Nu îmi pot lua trofeul ăsta, pentru că e o realitate, şi mă bucur că cifrele nu pot fi manipulate. Dacă ne uităm în urmă, la ce s-a întâmplat la naţională şi la Manchester United, mulţi oameni credeau că eu eram terminat, pierdut. 

Dar m-am concentrat şi am avut un sezon excelent la Al Nassr, de asta am înscris 54 de goluri", a declarat Cristiano Ronaldo, citat de Fabrizio Romano. 

Ronaldo spune că Liga Saudită este mai bună decât Ligue 1, dar şi că mai vrea să joace 10 ani 

"Liga Saudită este mai competitivă decât Ligue 1. După un an petrecut aici, sunt sută la sută sigur de asta. Eu mă simt fericit la Al Nassr, iar ce se întâmplă aici, în campionat, e un proces de durată. Va dura ceva timp, dar nivelul va fi unul de top. Sunt convins că Liga Saudită va fi în top 3 ligi din lume. Atunci, oamenii din Arabia Saudită vor fi foarte mândri. 

Despre mine... am fost cel mai bun marcator al anului la aproape 39 de ani. Am întrecut un animal tânăr precum Haaland, aşa că sunt mândru. Nu am planuri de retragere, o voi face când voi simţi că sunt terminat. Deci poate mai joc 10 ani", a mai declarat fotbalistul. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel