Superliga Romaniei Cristian Daminuţă îi ia apărarea lui Octavian Popescu. "Ajutaţi-l până nu e prea târziu"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul fotbalist Cristian Daminuţă îi sare în apărare lui Octavian Popescu, criticat în ultima perioadă pentru forma mai slabă pe care o traversează.



"România! Ţara în care talentul este nativ… Avem un jucător cu potențial uriaș, dar foarte dezordonat din punct de vedere psihic (derutat).

Are șansa să joace la cel mai galonat club din România. Câștigă foarte mulți bani la vârsta lui, dar nimeni nu încearcă să vadă care e motivul regresului acestui copil.

Îl înjurați, îl blamați, că așa e în România, e mai ușor să arunci cu noroi în el decât să-l bagi într un program specializat ca “afară” și într-un an să-l aduci la parametrii optimi pt fotbalul occidental.

L-ați ridicat în slăvi după 2 goluri și 2 călcâie, iar acum săracul nu știe care sunt ai lui și care nu... El fotbal știe, dar nu e de ajuns. Are nevoie de consiliere din toate punctele de vedere! Ajutați-l până nu e prea târziu… Timpul trece și ar fi păcat să nu-i exploatăm calitățile…

Succes, Octavian Popescu", a scris Daminuţă pe Facebook. 

Octavian Popescu simte că îi lipseşte încrederea 

”Încrederea în mine (n.r. ce îţi lipseşte). Este foarte bine că suntem la 11 puncte de locul doi și cred că nu am mai fost la așa distanță... De când sunt eu aici, nu am fost niciodată la o distanță atât de mare față de locul doi. Avem o echipă foarte bună și nu cred că este o întâmplare acest lucru.

I-am urat felicitări lui Drăgușin, am vorbit chiar după transfer. Asta ar trebui să ne motiveze pe noi toți, cei tineri. Și el mi-a spus că își dorește să prind un transfer bun, depinde doar de mine”, a declarat Octavian Popescu la finalul partidei FCSB - UTA 4-0. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel