Superliga Romaniei Cristi Săpunaru, săgeți spre Neil Lennon, după înfrângerea cu Petrolul: „El a decis, el răspunde”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul în vârstă de 40 de ani a fost introdus în al treilea meci disputat de către Rapid în noul sezon al Superligii, scor 0-1 cu Petrolul Ploiești.



Echipa Rapidului nu a început deloc bine noul sezon al Superligii, înregistrând două remize și o înfrângere. După cele trei etape, giuleștenii au doar două puncte, contrar obiectivelor asumate de oficiali la începutul stagiunii, respectiv cucerirea titlului primului eșalon de fotbal.

Săpunaru: „Mi-e rușine să vorbesc de titlu când avem două puncte după trei etape”

Rapid București a pierdut meciul din a treia etapă, scor 0-1 cu Petrolul Ploiești, partidă desfășurată pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Cristian Săpunaru a revenit pe terenul Rapidului, după ce nu s-a regăsit în echipa compusă de Neil Lennon în primele două meciuri. Jucătorul în vârstă de 40 de ani a explicat că decizia de a rămâne pe bancă îi aparține antrenorului britanic, iar acesta nu poate decât să se conformeze dorințelor tehnicianului. De asemenea, Săpunaru a mai spus că rezultatele formației giuleștene din acest moment nu îi permit să vorbească despre obiectivul titlului.

„Consider că nu meritam să pierdem. Nu am reușit să înscriem, ei au avut o fază și au marcat. Așa s-a scris istoria meciului. Prima repriză bună, a doua repriză dezastruoasă. Să ai două puncte după trei etape este extrem de puțin. Să pierzi un derby împotriva Petrolului este urât pentru noi, dar n-avem ce să facem. Le-am zis că derby-urile se câștigă cu inima.

N-am ce să discut, eu sunt jucătorul Rapidului, mă pregătesc. Dacă este nevoie de mine voi intra, dacă nu, voi sta pe bancă. Nu simt nimic, asta e. Cum să mă împac cu statutul, mă antrenez și asta e tot.

Mi-a explicat că atunci când o să fie nevoie de mine o să fiu introdus. Este decizia dânsului (n.r. Neil Lennon), el a decis, el răspunde. Singura chestie pe care trebuie să o fac este să mă antrenez. 

Trebuie să schimbăm mentalitatea și agresivitatea pozitivă. Când suntem în fața porții trebuie să băgăm mingea în poartă. Nu dau vina pe colegi, dar și la meciul cu CFR Cluj s-a ratat mult...

După trei etape avem două puncte. Mi-e rușine să vorbesc de titlu când avem două puncte după trei etape. Trebuie să strângem rândurile și să facem ceva, așa nu se mai poate. Cu Sepsi o să fie un vulcan pe Giulești.

Dacă nu câștigăm acest meci, o să fie rău pentru toată lumea. Câtă răbdare să aibă? Promitem, dar trebuie să și facem. Nu știu dacă e un ultimatum. Au venit la un derby, au venit să ne susțină.

Au fost supărați. E normal, îi înțeleg. Singura chestie pe care putem să o facem este să ne cerem scuze și să spălăm această rușine”, a spus Cristi Săpunaru, după înfrângerea din deplasare, potrivit Fanatik.

 

Neil Lennon, nemulțumit de arbitri

„E foarte frustrant, normal, pentru că trebuia să marcăm cel puțin două-trei goluri. Dacă nu fructifici șansele, atunci ai viața grea. Cred că e puțină fragilitate la unii jucători. Poate că nu și-au revenit după finalul sezonului trecut. În prima repriză am ratat șanse uriașe. Trebuie se ne îmbunătățim, să începem să câștigăm meciurile.

Trebuie să fim mai buni, să învățăm să facem mai bine tranziția, să jucăm pe contraatac. Îmi pare rău pentru suporteri, nu avem nicio scuză. Trebuie să mă uit din nou, dar am luat un gol foarte ușor. Sigur, rezultatele mă țin în funcție. Trebuie să câștigăm. Câteodată, joci prost și câștigi. E o decizie ridicolă (n.r. - eliminarea lui Gojkovic).

Trebuia să ne dea trei cornere în repriza a doua, n-a avut o seară bună. Când vrei să vorbești cu ei (n.r.- cu arbitrii), nu poți. S-au purtat urât. Trebuie să ne revenim, să schimbăm lucrurile rapid. Rrahmani va fi apt pentru meciul următor, dar Pașcanu trebuie să se pună la punct. Nu meritam să încheiem meciul așa cum am făcut-o”, a spus Neil Lennon, după înfrângerea de luni seară.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel