Superliga Romaniei Cristi Săpunaru, anunţ de ultimă oră. "99% e ultimul sezon"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Căpitanul Rapidului, Cristian Săpunaru, se gândeşte serios la retragere şi spune că sezonul viitor va fi ultimul, în proporţie de 99%. 



"Întotdeauna a fost concurenţă la Rapid, indiferent de poziţie. La o echipă mare, tot timpul trebuie să existe concurenţă, altfel jucătorii ar fi delăsători. Eu concuerez pentru postul meu, dar cel mai bun să joace, să joace pentru Rapid.

99% e ultimul sezon, dar vedem ce va fi mai departe. 99%, ultimul meu an la Rapid ca jucător. Importante sunt pregătirea, recuperarea. Linişte acasă, aia da. În primul rând, cred că e cel mai important să ai linişte acasă, familia să fie aproape de tine. Important e să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost.

Pepe, la 41 de ani, poate să fie şi un exemplu de urmat, pentru că a jucat la echipe mari, se întreţine, e jucător bun. Poate să mai joaca încă 10 ani, dacă poate, pentru că este un jucător valoros. ", a declarat Cristi Săpunaru pentru Orange Sport. 

Înainte de retragere, Săpunaru o vrea pe Rapid în cupele europene 

"Locul 1-3 şi Cupa României. Un trofeu, anul ăsta se vrea un trofeu. Daca reuşim să luam Cupa României şi ne clasăm pe locurile 2-3, nu va fi un eşec. Clar că vrem cupa şi vrem campionatul, dar trebuie să muncim pentru ele", a mai spus Cristi Săpunaru. 

Viorel Moldovan, prezentat oficial la Rapid. Dan Şucu: "Întruchipează ce apreciez eu mai mult în viaţă"

"Domnul Moldovan întruchipează exact ceea ce apreciez mai mult în viaţă. Un om competent, ambiţios, determinat, pasionat, dar în acelaşi timp şi integru din punct de vedere moral. Un om serios, care impune respect. Astea sunt lucrurile pe care eu le apreciez. Dânsul le întruchipează pe toate. E mai mult decât binevenit ca preşedinte al Rapidului. 

Trei cuvinte aş vrea să vă spun din partea acţionariatului. Probabil ştiţi că Rapid este organizat în două departamente independente care se susţin automat. Departamentul de business, şi departamentul sportiv şi tehnic. Ele se susţin unul pe celălalt. Departamentul tehnic şi sportiv este coordonat acum de domnul Moldovan. Dânsul se bazează foarte mult pe Daniel Sandu şi pe Vasile Maftei pe partea juvenilă. În plus, domnul Moldovan îşi va folosi experienţa acumulată pe platourile de televiziune, pentru că va coordona şi partea de comunicare a clubului. Şi tot dânsul va coordona toată partea de reprezentare, atât în legătura cu fanii noştri, cât şi în legătura cu FRF. 

Mie îmi va rămâne doar relaţia cu Liga Profesionistă, pentru că LPF este patronatul echipelor de fotbal din prima ligă. Nu se va plictisi, în mod cert. Îi urez multă baftă. Bine ai venit, Viorel", a declarat Dan Şucu la conferinţa de presă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel