Fotbal Cristi Chivu a dus-o pe Inter Milano în playoff-ul Youth League

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Inter Milano U19, echipa antrenată de românul Cristian Chivu, s-a calificat în playoff-ul Youth League. 



"Aveam nevoie să jucăm, să continuăm această călătorie în Youth League. Am avut o grupă dificilă, cu trei echipe mai bine pregătite decât noi în momentul ăsta. Indiferent ce se întâmplă, noi vom ieşi din competiţia asta cu capul sus, pentru că am ţinut piept unor academii extrem de puternice din Europa. 

Inter U19 a învins-o pe Real Sociedad cu 1-0 şi a profitat de pasul greşit făcut de Benfica U19, care a pierdut, scor 4-2, cu Salzburg U19. 

"Din meciul de azi mi-a plăcut cel mai mult determinarea, spiritul. Faptul că am înţeles în ce momente ale meciului a trebuit să luptăm mai mult, să facem tacklinguri. Apoi am încercat să jucăm, în funcţie de limitele noastre. Cu inimă, cu spirit, am adus o victorie. Meritam să câştigăm şi în meciul tur, de la San Sebastian, dar cum am spus, călătoria e cea mai importantă. Băieţii cresc bine, azi a fost al şaptelea meci în 20 de zile. Trebuie să ne antrenăm mai bine", a declarat Chivu după meci, conform fcinternews.it. 

Chivu a rezumat grupele Youth League în câteva cuvinte 

"Încercăm să luăm doar ce a fost pozitiv. Am avut o experienţă unică, şase meciuri împotriva unor echipe importante din Europa, la nivel de tineret. Vom folosi această experienţă în fiecare meci de acum încolo şi vom încerca să arătăm aceste lucruri în campionat şi în Cupa Italiei. 

Urmează un meci cu AC Milan, al optulea în 24 de zile. Şi pentru AC Milan e la fel, dar ei au trecut mai departe în Youth League dinaintea noastră, deci probabil au odihnit jucători. Nu va fi uşor să ne pregătim, dar vom juca şi acel meci şi vom da totul", a mai declarat Cristian Chivu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal





pixel